Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Έρωτας ορμώμενος εξ Αργεντινής!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και Αργεντινή είναι δύο έννοιες συνυφασμένες. Ήταν εκείνη η θρυλική 6άδα των αργεντινών που δημιούργησε τον μεγάλο AJAX της ΗΠΕΙΡΟΥ  

"Μοντέζ-Αλβαρεζ-Κοντογιωργάκης-Γκλασμάνης-Παστερνάκης-Λύσσα"



Είναι εκείνοι που έκαναν όλη την Ελλάδα να παραμιλάει και να διδάσκουν ποδόσφαιρο την ώρα που άλλοι κλοτσάγανε ακόμα την μπάλα με το καλάμι. Είναι εκείνοι που  έκαναν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ την πιο αξιοσέβαστη επαρχιακή ομάδα. Είναι εκείνοι που κάναν γενιές Ηπειρωτών να μεγαλώνουν με τον μύθο και να γίνονται "αρρωστοι" με την ομάδα!


Απο τότε πολλά χρόνια περάσαν και πάντα σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα μάτια των φιλάθλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι στραμμένα στην δύση και συγκεκριμένα στην χώρα της Αργεντινής. Άπαντες περιμένουν την επόμενη μαγική εξάδα που θα φτάσει την μεγάλη μας αγάπη στα αστέρια.
Claudio Campos, Lucas Rimoldi, Esteban bujan είναι κάποιοι απο τους αργεντινούς που περάσαν από τα Γιάννινα, τίμησαν τον Ταύρο στην φανέλα και αγαπήθηκαν. Ορισμένοι σε βαθμό εμμονής θα λέγαμε.

Φέτος το καλοκαίρι από την άλλη μεριά του Ατλαντικού έφτασε στα Γιάννενα ένας μακρυμάλλης μεσοεπιθετικός ο οποίος αγωνιζόταν ώς μεσοεπιθετικός στην δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής και ειδικότερα στην Ατλέτικο Τουκουμάν. Τα στοιχεία δεν άργησαν να διεγείρουν την φαντασία των απανταχού φιλάθλων. Οι πληροφορίες που έφταναν μιλούσαν για μεταγραφή "βόμβα". Χαρακτηριστικά τα λόγια..."πως καταφέρατε να τον πείσετε να έρθει;;".

Και το όνομα αυτού: LEANDRO "CHUCHO" BECERRA.

Έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών από την πρώτη προπόνηση και άπαντες ήξεραν πως κατι σπουδαίο έχει έρθει κοντά μας. Ένα μικρό μόνο διάστημα προσαρμογής χρειάστηκε και ο Leandro άρχισε να ξεδιπλώνει μερικές από τις πτυχές του σπουδαίου του ταλέντου στα Γιάννενα.
Αποτέλεσμα: Πολλές "σακούλες" στους αντιπάλους, επιφωνήματα ενθουσιασμού από τους φιλάθλους της ομάδας και ΗΔΗ δύο βραβεία για καλύτερο γκόλ της αγωνιστικής. Και είμαστε μόνο στην μέση του πρωταθλήματος....

Όντας 14 Φλεβάρη σήμερα, η ημέρα των ερωτευμένων, οι Γιαννιώτες δηλώνουμε ερωτευμένοι παθολογικά με τους αργεντινούς παιχταράδες!!
Το παρακάτω βίντεο αποτελεί ένα μικρό αφιέρωμα στον Leandro Becerra ο οποίος ήδη μας έχει κάνει να νιώσουμε πάλι έντονα αυτή η μεγάλη καψούρα. 
Τα καλύτερα έρχονται!!!