Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

22η Αγωνιστική: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ατρόμητος 1-2


Μετά απο τρία σερί πετυχημένα αποτελέσματα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γνώρισε την ήττα απο τον ατρόμητο με σκόρ 1-2. Το πρώτο γκόλ πέτυχε η ομάδα του ατρομήτου με τον Τάτο στο 30ο λεπτό μετά από ασθενή  απόκρουση του κηπουρού σε σούτ του σφακιανάκη. Το 0-2 πέτυχε ο Μήτρογλου μετά από εκτέλεση κομπίνας σε στημένη φάση ενώ το τελικό 1-2 διαμόρφωσε για την ομάδα μας ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Φώτης Γεωργίου στο 75ο λεπτό.




Διακριθέντες Αγώνα: Πατσατζόγλου, Λίλα.


Γκόλ και φάσεις αγώνα:



Έσπασε το πολύ καλό σερί το οποίο είχε χτίσει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με αντίπαλο τον ατρόμητο. Μετά απο 3 συνεχόμενα πολύ καλά αποτελέσματα με παναιτωλικό, κέρκυρα και πανιώνιο γνωρίσαμε την ήττα με 1-2. Σε ένα μάτς το οποίο οι παίχτες μας έδειξαν το απαιτούμενο πάθος για την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τους έβγαζαν σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις περιπέτειες τελικά γνώρισαν την ήττα από την ποιοτική ομάδα του ατρόμητου. 
Οι απουσίες από την αρχή της εβδομάδας προμήνυαν πως θα γινόταν ένα μάτς το οποίο θα έκρυβε πολλούς κινδύνους. Με παίχτες όπως ο Γεωργίου και ο Ντε Βινσέντι οι οποίοι μπήκαν με μια κανονική προπόνηση και μετά βίας στην αποστολή θα έπρεπε ο ΠΑΣ να βγάλει στο γήπεδο και πολύ δύναμη και ουσία. Ο στόχος επετεύχθη κατά το ήμισυ. Είδαμε τους παίχτες μας να παλεύουν δυνατά, να έχουν τρεξίματα και πίεση στον αντίπαλο αλλά να μην έχουν την ουσία και την τελική φάση. Το πρώτο μισάωρο του αγώνα κύλησε με την ομάδα μας να έχει την κατοχή, να προσπαθεί να βγάλει την κλασική ευκαιρία αλλά κόντρα στην εξέλιξη του αγώνα ως εκείνο το σημείο σε μια αντεπίθεση ο τάτος σκόραρε ένα πολύ εύκολο γκόλ μετά από σουτ του σφακιανάκη και ασθενή απόκρουση του κηπουρού. Στο σημείο εκείνο φάνηκε πως επήλθε μερική απογοήτευση στους παίχτες μας ενώ και το μυαλό δεν ήταν πολύ καθαρό. 
Το Δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Με τον ατρόμητο σε καλή ψυχολογία, πιο απειλητικό και με τους παίχτες μας αρκετά αγχωμένους. Το 2-0 από τον μήτρογλου στο 70ο λεπτό ήταν αυτό που έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την αγαπημένη μας ομάδα. Η γρήγορη απάντηση ήρθε από εκτέλεση πέναλτι του Μπακαγιόκο στο 75. Το πέναλτι το οποίο φαίνεται να είναι αμφισβητούμενο κέρδισε ο Φώτης Γεωργίου και ξαναέβαλε στο παιχνίδι τον ΠΑΣ. Ωστόσο όπως είπαμε και πριν έλειψε η ουσία ενώ και το άγχος έγινε ακόμα μεγαλύτερο.
Συνολικά θα μπορούσαμε να πούμε πως το παιχνίδι πήρε η ατομική ποιότητα των παικτών του περιστερίου και όχι τόσο η ομαδική. Με εξαίρεση το δεύτερο γκόλ του ατρόμητου που ήταν προϊόν δουλειάς στην προπόνηση δεν φάνηκε κάτι μέσα στο γήπεδο που εάν είχε ο ΠΑΣ την απαραίτητη ουσία δεν μπορούσε να ξεπεράσει. Μας έλειψε η ουσία λοιπόν...προχωράμε στους τελικούς με δόξα και κομποτιακό.

Κάτι σημαντικό το οποίο θα θέλαμε να επισημάνουμε είναι το εξής, πως ο κόσμος παρά την πίκρα για την ήττα στάθηκε δίπλα στην ομάδα από το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που αποτυπώνονταν μέσα στο γήπεδο και σαν επιβράβευση των τελευταίων καλών αποτελεσμάτων και της συνολικής αλλαγής νοοτροπίας της οποίας ασφαλώς μοναδικός υπεύθυνος είναι ο κόουτς της ομάδος μας, Άγγελος Αναστασιάδης. Υπάρχει διαφορετική ενότητα και επαφή πλέον η οποία θα γιγαντωθεί με τις νίκες απέναντι σε δόξα και κομπότη.

- Περιμέναμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Καλή θερμοκρασία η χτεσινή, ικανοποιητικό το εισιτήριο, σημαντικό πολύ το παιχνίδι.

- Σύμφωνα με τον τηλεκριτικό διαιτησίας Περικλή Βασιλάκη υπάρχει πέναλτι σε χέρι του Σκόνδρα στο σούτ του Κυριάκου στο 64ο λεπτό και ενώ το σκόρ είναι 0-1. Θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι εάν δινόταν. Δεν μένουμε όμως εκεί. Ο δικός μας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θέλουμε να κερδίζει τα πάντα και τους πάντες.

- Βγήκε και τα μάζεψε ο Δώνης σήμερα...εριστικός εμφανίστηκε χθες στην συνέντευξη τύπου. 

- Οι Ζωσιμάδες έδειξαν για ακόμα μια φορά την κοινωνική τους ευαισθησία. Μπροστάρης σ αυτή την κίνηση όπως πάντα ο σύνδεσμος μας. 

- Μηνύματα συμπαράστασης και προς τον άτυχο παίχτη της ομάδας μας Γιάννη Ζαραδούκα. ΓΙΑΝΝΑΡΕ ευχόμαστε να επιστρέψεις γρήγορα πίσω δυνατός.


ΣΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ (www.sportsioannina.gr)

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών). Βοηθοί του οι κ.κ. Μιχάλης Καρτσιώτης (Κορινθίας) και Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής). Τέταρτος διαιτητής ο κ. Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).
Συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (46' Κυριάκος), Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ, Λίλα, Μπεσέρα (61' Ντε Βινσέντι), Βίλα (81' Τζάνης), Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Μπακαγιόκο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Τάτος (91' Οικονόμου), Νάστος, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου (81' Αναστασάκος), Μπρίτο (81' Ιγκλέσιας).
Πάγκος:ΠΑΣ: Φέγκρους, Τζάνης, Ανδράλας, Γιάκος, Οικονόμου, Κυριάκος και Ντε Βινσέντι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καραγκιολίδης, Οικονόμου, Καραγκούνης, Ιγκλέσιας, Αθανασίου, Πίτου Γκαρσία και Αναστασάκος.
Κίτρινες: Σφακιανάκης, Πάτσατζόγλου, Σκόνδρας, Λίλα. Δημούτσος, Γεωργίου, Μιχαήλ.