Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Αγωνιστική 21η: πανιώνιος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0

21η αγωνιστική και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ παρέμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητος αποσπώντας ένα παρα πολύ σημαντικό βαθμό για την μάχη της σωτηρία. 0-0 το τελικό αποτέλεσμα το οποίο αφήνει απολύτως ικανοποιημένους όλους μας βάση εξέλιξης του αγώνα.



Διακριθέντες Αγώνα: Κηπουρός, Γεωργίου

Φάσεις Αγώνα:

πανιώνιος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0

Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο παραμένει αήττητη η αγαπημένη μας ομάδα. Σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής ο συγκεκριμένος βαθμός κρίνεται πάρα πολύ σημαντικός για τον αγώνα που γίνεται για την διατήρηση της ομάδας στην κατηγορία. 
Σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΣ μετά απο αρκετό καιρό δεν παρουσίασε το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον πανιώνιο. Δέχθηκε πάρα πολλές   ευκαιρίες και θα μπορούσε να έιχε γνωρίσει ακόμα και την ήττα με πολύ βαρύ σκόρ.
Η τύχη όμως λένε πως είναι με τους δυνατούς. Και ένας τέτοιος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ παρουσιάζεται τελευταία στα γήπεδα της SL. Ασφαλώς δεν μπορούμε να μην κάνουμε αναφορά στην ΜΕΓΑΛΗ εμφάνιση του Φώτη Κηπουρού ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χαρίζει στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τις αποκρούσεις του πολύ σημαντικούς βαθμούς. Δεν θα αποτελούσε υπερβολή να πούμε πως μόνος του κράτησε το μηδέν στην άμυνα μας.
Αγωνιστικά η ομάδα μας στάθηκε αξιοπρεπώς μέχρι την στιγμή του τραυματισμού του Ζαραδούκα. Σοκ στο γήπεδο. Σοκ και στην κερκίδα των οπαδών μας. Ο Γιάννης σε μια διεκδίκηση της μπάλας στην οποία δεν υπήρχε μεγάλη πίεση στάθηκε πάρα πολύ άτυχος αφού δεν πάτησε καλά με αποτέλεσμα να γυρίσει το γόνατο του και να υποστεί ρήξη χιαστών η οποία και θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4 έως 6 μήνες. Αυτό σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση του παίχτη με την φανέλα της ομάδας μας.


Απο το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα φάνηκε να μουδιάζει και να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο. Έχασε την συγκέντρωση και την συνοχή της ενώ και ο Βάντερσον ο οποίος αντικατέστησε τον Ζαραδούκα δεν μπόρεσε να τα δώσει όλα αφού όπως ομολόγησε ο Άγγελος Αναστασιάδης "δεν είχε προπονήσεις με αποτέλεσμα να... εγκαταλείψει γρήγορα το καράβι".
Επίσης σύμφωνα με τον κόυτς και οι Μιχαήλ και Κώτσιος αντιμετώπισαν προβλήματα ενώ ο Σκούφαλης ήταν ανέτοιμος.
Τηρουμένων των αναλογιών λοιπόν και του τρόπου με τον οποίο εξελίχθηκε ο αγώνας ο βαθμός της ισοπαλίας είναι πραγματι πάρα πολύ σημαντικός.

- Γιάννη Ζαραδούκα ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την μέχρι τώρα προσφορά σου. Τίμησες τον Ταύρο στην φανέλα απο το πρώτο λεπτό.

- Ο σύνδεσμός μας βρέθηκε και στην Νεα Σμύρνη. Το team γνωστό και ώς "Γερουσία" έσκασε απρόσκλητο και φορτωμένο διακριτικά.


- Όλο και πιο κοντά έρχονται οι παίχτες στους οπαδούς της ομάδας αφού μετά την λήξη του αγώνα ήρθαν και χαιρέτισαν τους περίπου 150 οπαδούς που βρέθηκαν στο πλευρό τους.