Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Αγωνιστική 18η: αστέρας τρίπολης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1

18η αγωνιστική και η ομάδα μας ηττήθηκε από αυτή του αστέρα τρίπολης στο γήπεδο της τρίπολης με 2-1. Το πρώτο γκόλ για τον αστέρα σημείωσε ο ράγιος στο τρίτο λεπτό ενώ η απάντηση από την ομάδα μας ήρθε από τον Λεάντρο Μπεσέρα στο 35ο λεπτό με ψιλοκρεμαστό πλασέ απο τα αριστερά. Το δεύτερο γκόλ του αστέρα σημείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ένας άνθρωπος ο οποίος έχει τιμήσει την φανέλα με τον ταύρο στο στήθος, ο Ηλίας Σολάκης.




Διακριθέντες Αγώνα: Μπεσέρα, Ζαραδούκας, Γεωργίου

Γκόλ και φάσεις αγώνα:
αστέρας τρίπολης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1

Μια ακόμη ήττα γνώρισε η αγαπημένη μας ομάδα στην φετινή Super League. Αποτελούν απορίας άξιο οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να χάσει ένα παιχνίδι αυτή η ομάδα. Σε ένα μάτς το οποίο ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα μας, αφού βρέθηκε να χάνει στο 3ο λεπτό και την πρώτη επίθεση του αγώνα και στα πρώτα 30 λεπτά αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν έχοντας ο αντίπαλος και 2 δοκάρια, κατάφερε να το φέρει στα μέτρα της και να κρατήσει τον πολύτιμο βαθμό μέχρι το 90ο λεπτό της διάρκειας του αγώνα. Ένας αγώνας όμως έχει και τις καθυστερήσεις του και εκεί ακριβώς τιμωρήθηκε η ομάδα μας. Σε μια ολιγωρία της άμυνας μας ο Σολάκης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και χάρισε στην τρίπολη τους 3 βαθμούς.
Δεν συνηθίζεται να σχολιάζουμε τις διαιτησίες και να ρίχνουμε ευθύνες αλλού. Πρώτο μέλημα μας είναι να ασχολούμαστε με τα του οίκου μας. Ωστόσο αυτά που έγιναν το Σάββατο στην τρίπολη δεν μπορούν να περάσουν ασχολίαστα. Διαιτητής του αγώνα ο Στυλιάρας. Ένας άνθρωπος ο οποίος βρέθηκε σε εντεταλμένη υπηρεσία...εκτέλεσε το χρέος του στο ΑΚΕΡΑΙΟ και σίγουρα θα απέσπασε τα συγχαρητήρια των εντολοδόχων του. Ένα γκόλ οφσάιντ (το πρώτο της τρίπολης) και 2 πέναλτι (το ένα του ζαραδούκα "ΜΑΡΣ" και ένα επάνω στον Γεωργίου (έχει δοθεί σε πάρα πολλά γήπεδα της Ελλάδας). Ο πρόεδρος του αστέρα κ. Γεώργιος Μποροβήλος (πρώην διαιτητής) άραγε τι γνώμη να έχει για όλα αυτά?

Εμείς θα του θυμίσουμε μόνο το εξής:

Επιστρέφοντας πάλι στο αγωνιστικό κομμάτι θέλουμε να επισημάνουμε πως η ομάδα στάθηκε καλά αγωνιστικά με εξαίρεση τα πρώτα 30 λεπτά όπου επικράτησε μια....τρικυμία. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, ευκαιρίες για γκόλ και ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Οι χτυπητές αδυναμίες όμως που παρουσιάζονται στην  ομάδα εδώ και πολύ καιρό έκαναν την εμφάνιση τους και πάλι και στέρησαν από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Πάνε να γίνουν κάποιες προσθήκες αλλά πραγματικά οι ρυθμοί που πραγματοποιούνται δεν φαίνεται να συμβαδίζουν με την κρισιμότητα της κατάστασης. 

- Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και ο παράγοντας τύχη. Τον οποίο στερείται η ομάδα μας. Δεν γνωρίζουμε εαν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα καθώς έχει χαθεί σημαντικό έδαφος όμως εμείς θα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα και όσο βλέπουμε πως γίνεται προσπάθεια. 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ(http://sportsioannina.gr)

Συνθέσεις:ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Φορμίκα (46' Σολάκης), Ουσέρο, Χουανίτο, Πιπίνης, Ράγιος, Χούλι (58' Μπακασέτας), Περόνε (69' Έγκον).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Βάντερσον (33' Μπακαγιόκο), Πατσατζόγλου, Ντάσιος, Λίλα, Ζαραδούκας (74' Μιχαήλ), Σκούφαλης, Μπεσέρα, Γεωργίου, Βίλα (68' Τζάνης).
Πάγκος:ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Λαδάκης, Μπακασέτας, Λεάντρο, Σολάκης, Μπαρτολίνι, Έγκον.
ΠΑΣ: Ταμπάσης, Μπακαγιόκο, Μιχαήλ, Οικονόμου, Κυριάκος, Τζάνης, Γιάκος.
Κίτρινες: Πάντος, Αργυρόπουλος, Βίλα, Πουλίδο, Γεωργίου, Μπεσέρα, Πατσατζόγλου. 
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
3' ΓΚΟΛ! 1-0 ο Αστέρας. Ο Χούλι βρήκε τον Ράγιος (ίσως και σε θέση οφσάιντ) ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε στην κλειστή γωνία του Κηπουρού ανοίγοντας το σκορ. 
9' Ο Φορμίκα ξεπέρασε με ντρίμπλα τον Ντάσιο από πλάγια στην περιοχή αλλά σούταρε χλιαρά και μπλόκαρε εύκολα ο Κηπουρός.
21' Ο Ουσέρο βρέθηκε σε θέση βολής μετά από μπαλιά του Περόνε και σούταρε αλλά απέκρουσε δύσκολα ο Κηπουρός. 
22' Ο Φορμίκα από τα πλάγια βρήκε στην περιοχή του Ουσέρο ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στη συνέχεια νέα κεφαλιά του Ράγιος η μπάλα άουτ.  
24' Σουτ του Ουσέρο στο κάθετο δοκάρι, η μπάλα πήγε στον Χούλι ο οποίος σούταρε αλλά με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Κηπουρός. 
25' Ο Ζαραδούκας ανατράπηκε από τον Αργυρόπουλο στην περιοχή στην προσπάθεια για κεφαλιά, μετά από σέντρα του Πάντου, με τους παίκτες του ΠΑΣ να ζητούν πέναλτι. 
31' Ο Περόνε βρέθηκε απέναντι από τον Κηπουρό μετά από κάθετη μπαλιά αλλά πλάσαρε αδύναμα και μπλόκαρε ο Κηπουρός. Στη συνέχεια της φάσης ο ΠΑΣ βγήκε γρήγορα στην επίθεση με τον Βίλα να κερδίζει τις κόντρες και να σουτάρει άουτ σε τετ-α-τετ. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ.
35' ΓΚΟΛ! 1-1 ο ΠΑΣ. Ψιλοκρεμαστό πλασέ του Μπεσέρα που μπήκε ωραία από τα αριστερά μετά από μπαλιά του Μπακαγιόκο και ο ΠΑΣ ισοφαρίζει.  
45+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου
46' Έναρξη β' μέρους
59' Ο Γεωργίου τροφοδότησε ωραία τον Μπεσέρα ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Αστέρα αλλά έχασε το κοντρόλ και η μπάλα πέρασε έξω. 
75' Ο Γεωργίου μπήκε στην περιοχή και ανατράπησε στη διεκδίκηση με τον Πουλίδο. Έντονα διαμαρτυρήθηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΣ για πέναλτι. Ο Στυλιάρας απέβαλε τον Άγγελο Αναστασιάδη. 
78' Κεφαλιά του Μπακασέτα μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα άουτ. 
79' Σουτ του Έγκον στο κάθετο δοκάρι. 
80' Καλός συνδυασμός του Γεωργίου με τον Μιχαήλ, τελικός αποδέκτης ο Μπεσέρα ο οποίος σούταρε ελάχιστα άουτ.
90+2' ΓΚΟΛ! Γυριστό σουτ του Σολάκη και 2-1 μετά από σέντρα στην περιοχή. 
90+3' Ο Λίλα βρήκε με το κεφάλι τον Μιχαήλ ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αστέρα.
90+4' Λήξη της αναμέτρησης