Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αγωνιστική 19η: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ παναιτωλικός 1-0

Γκολ..Γκολ...Γκολ....Γκολ...ΓΚΟΛ!!!!!!! Ακόμα πανηγυρίζεται το γκόλ του Emiliano Vila απο τους οπαδούς της ομάδος μας. Απίστευτη ανακούφιση και χαρά σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ προσέφερε το νικητήριο τέρμα που πέτυχε ο αλβανός ποδοσφαιριστής της ομάδος μας απέναντι σε αυτή του παναιτωλικού στο 71ο λεπτό!!!! Το γκόλ αυτό ήταν εκείνο το οποίο διαμόρφωσε και το τελικό 1-0 υπέρ της αγαπημένης μας ομάδας.



Διακριθέντες Αγώνα: Βίλα, Ντε Βινσέντι, Πατσατζόγλου.

Γκόλ και φάσεις αγώνα:
Η αγαπημένη μας ομάδα στην ίσως τελευταία ευκαιρία της για να συνεχίσει να παλεύει για την κατηγορία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πήρε έναν πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΟ άσσο ο οποίος θα του φανεί υπερπολύτιμος στην συνέχεια του πρωταθλήματος αφού πλησιάσαμε μια ομάδα η οποία θα παίξει μέχρι το τέλος για την σωτηρία της. Προφανώς και ο δικός μας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν έχει ώς στόχο να πανηγυρίζει τόσο έντονα νίκες επι ομάδων όπως ο παναιτωλικός είτε εντός είτε εκτός έδρας, ωστόσο η απίστευτη δυστοκία στην απόκτηση μιας νίκης επι τέσεερις μήνες (4!) στο πρωτάθλημα είχε φτάσει τις αντοχές όλων μας, παιχτών και φιλάθλων, σε πραγματικά οριακό σημείο. 
Αγωνιστικά η αγαπημένη μας ομάδα παρουσίασε το γνωστό βελτιωμένο πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών με δύναμη στο παιχνίδι της, καλή κυκλοφορία της μπάλας, με κατοχή στον χώρο του κέντρου και με αρκετές τελικές προσπάθειες. Αυτό όμως που έκανε την διαφορά ήταν το γκόλ που επετεύχθη και το γεγονός πως ο Κώτσιος με τον Πατσατζόγλου κράτησαν το μηδέν στην άμυνα. Ο παναιτωλικός, η ομάδα με την μεγαλύτερη αβάντα απο τα ΜΜΕ φέτος, απο την μεριά του δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία ενώ και τακτικά δεν παρουσίασε απολύτως τίποτα και απο τύχη και μόνο δεν έφυγε απο τα Γιάννενα με ένα καθαρό 3-0 το οποίο θα φάνταζε και απολύτως φυσιολογικό και δίκαιο.

Μεγάλη ικανοποίηση μας προκάλεσε το γεγονός πως ένας παίχτης της ομάδας μας ήρθε και πανηγύρισε με τους οπαδούς της ομάδας μας το γκόλ του, πράγμα το οποίο είχαμε καιρό να δούμε. Ελπίζουμε τέτοιες ενέργειες να αρχίσουν να συμβαίνουν πιο συχνά στο μέλλον. Ο κόσμος πονάει την ομάδα και θέλει να βλέπει πως οι ποδοσφαιριστές της το εκτιμάν αυτό και παίζουν και για την πάρτη του.

Ο σύνδεσμος άλλωστε έχει δείξει έμπρακτα την στήριξη του στα δύσκολα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:



Αναμφίβολα η φωτό που έχει αναρτηθεί παραπάνω με τους παίχτες να τρέχουν να πανηγυρίσουν με τον σκόρερ και ο Βίλα να κάνει 100άρι σπρίντ το οποίο θα ζήλευαν πολλοί αθλητές του στίβου αποτελεί κατα την άποψη μας την εικόνα της χρονιάς μέχρι αυτή την στιγμή...

ΥΓ: ΔΙΠΛΟ ΣΤΑ ΠΑΓΑΝΕΛΙΑ ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ......

ΥΓ2: Το VITSA GROUP με τις λινάτσες του που αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς καυτηριάζουν τα τεκταινόμενα γύρω από το θέμα που είχε ξεσπάσει το προηγούμενο διάστημα περι παραρτημάτων και λοιπών φαντασιώσεων από τις οποίες υποφέρουν τα πρασινοκοκκινοκίτρινα φερέφωνα:



ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ(http://sportsioannina.gr)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Κώτσιος, Πάντος, Ζαραδούκας (69' Μιχαήλ), Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Ντε Βισέντι, Λίλα, Σκούφαλης (94' Ντάσιος), Γεωργίου, Μπακαγιόκο (46' Βίλα).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Ντολεζάι, Εντζεγκέλε, Μητρόπουλος, Σιόντης, Ρότσα (78' Μπουμάλ), Ονουάτσι (67' Μουμίν), Θεοδωρίδης (56' Χαριστέας), Καμαρά.
ΠΑΓΚΟΣ:ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Ντάσιος, Τζάνης, Μιχαήλ, Κυριάκος, Ανδράλας και Βίλα.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπλάζιτς, Μπελεβώνης, Αναστασιάδης, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Μπουμάλ και Μουμίν.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιόντης, Λίλα, Σκούφαλης, Ζαραδούκας, Βίλα, Τζενάμο, Εντζεγκέλε, Ντολεζάι.
ΚΟΚΚΙΝΗ: 55' Σιόντης (2η κίτρινη)
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
8' Ο Γεωργίου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζενάμο παίρνοντας τη μπάλα στην περιοχή από τον Μπακαγιόκο και βγαίνοντας σε θέση βολής.
19' Ο Ρότσα σέντραρε στην περιοχή και ο Καμαρά με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία του Κηπουρού.
45+1 Λήξη πρώτου ημιχρόνου.
46' Έναρξη β' μέρους.
63' Ο Σκούφαλης βρήκε τον Ντε Βισέντι αμαρκάριστο λίγο έξω από την περιοχή ο οποίος όμως έπιασε αέρα. Στην εξέλιξη της φάσης δυνατό σουτ του Βίλα η μπάλα άουτ.
71' ΓΚΟΛ! 1-0 ο ΠΑΣ! Εκτέλεση φάουλ του Ντε Βισέντι στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βίλα από κοντά το 1-0. 
80' Μιχαήλ γίνεται αποδέκτης της μπάλας σε γέμισμα του Γεωργίου στην περιοχή αλλά καθυστερεί και χάνει το κοντρόλ ενώ ήταν τετ-α-τετ με τον Τζενάμο.
87' Εκτέλεση φάουλ του Ντε Βισέντι η μπάλα πέρασε άουτ.
90'+2' Ο Γεωργίου βρήκε τον Πάντο στην περιοχή ο οποίος όμως δεν κατάφερε να σουτάρει και ανακόπηκε σε κόρνερ.
90+4' Λήξη της αναμέτρησης.