Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Αγωνιστική 17η: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - παναθηναϊκός 0-1

Δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου και η αγαπημένη μας ομάδα ηττήθηκε στην έδρα της απο τον παναθηναϊκό. Σε ένα ματς μαγική εικόνα Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ηττήθηκε 0-1 απο τον παναθηναϊκό χάρη σε γκόλ που πέτυχε ο Σίλβα Κλέιτον στο 85ο λεπτό του αγώνα.



Διακριθέντες αγώνα: ΑΠΑΝΤΕΣ

Γκολ του αγώνα:

Όσο παγωμένη ήταν η ατμόσφαιρα στον αέρα της πόλης τόσο ζεστή ήταν στο στάδιο των Ζωσιμάδων. Σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδα η θερμοκρασία ήταν πολύ μεγάλη. 
Στην κερκίδα με την παρουσία 5.000 χιλιάδων φιλάθλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μια ωραία ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε μέχρι την στιγμή που απο λάθους χειρισμούς της αστυνομίας οι οπαδοί του παναθηναϊκού βρεθήκαν έξω απο την θυρα 1 και προσπάθησαν να μπούνε μέσα. Ασφαλώς βέβαια εκεί τους περίμεναν οι οπαδοί της ομάδας μας οι οποίοι τους "νουθετήσαν" και τους έκαναν να σκεφτούν δεύτερη φορά την είσοδό τους στην συγκεκριμένη κερκίδα. Μετά απο τις κατάλληλες "οδηγίες" απο τους οπαδούς μας, τους φιλοξενούμενους ανέλαβε η αστυνομία τους οποίους και τοποθέτησε στην θύρα των φιλοξενουμένων προς αποφυγή περεταίρω επεισοδίων.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ παρουσιάστηκε όπως θέλουν να τον βλέπουν ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι του. ΔΥΝΑΤΟΣ, ΨΥΧΟΜΈΝΟΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας σαν το ποντίκι με την γάτα τον αντίπαλο ο οποίος διέθετε οπωςδήποτε ποιοτικότερους παίχτες. Το σκόρ θα μπορούσε να είναι και 3-1 υπέρ μας εαν οι ποδοσφαιριστές μας ήταν πιο αποτελεσματικοί και ψύχραιμοι. Χάθηκαν τεράστιες ευκαιρίες που στο τέλος κόστισαν. Ωστόσο δεν μένουμε στο αποτέλεσμα καθώς η ομάδα μας έδειξε στοιχεία που είχαμε πολύ καιρό να δούμε. Ευελπιστούμε πως απο τον επόμενο αγώνα και μετά η σταθερή βελτίωση που παρουσιάζεται σε κάθε μάτς να συνοδευτεί και με αποτελέσματα τα οποία θα μας κρατήσουν στο παιχνίδι της παραμονής.

Κάνοντας μια ξεχωριστή αναφορά στα επεισόδια τα οποία συνέβησαν στο γήπεδο θέλουμε να πούμε πως αποτελούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη της αστυνομίας και του απαράδεκτου σχεδιασμού στον οποίο είχε προχωρήσει για την αντιμετώπιση των φιλοξενουμένων οι οποίοι ενδεχομένως να ερχόταν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Πάγια θέση του συνδέσμου αποτελεί Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ σε όλα τα αντίπαλα γήπεδα.
Ωστόσο πιστεύουμε πολύ και στον σεβασμό των οπαδών προς τους οπαδούς. Σήμερα αυτό δεν τηρήθηκε με την κίνηση των αντίπαλων οπαδών να μπούν σε θύρα η οποία προορίζεται για ανθρώπους της ομάδας μας και δή για εκείνους οι οποίοι εχουν κινησιακές δυσκολίες με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η επέμβαση μας και η επαναφορά των πραγμάτων σε τάξη.

- ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ!!




ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ(http://sportsioannina.gr)
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ηλίας Σπάθας (Πειραιά) με βοηθούς τους κ.κ. Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Μιχαήλ Καρσιώτη (Κορινθίας). Τέταρτος διαιτητής ο κ. Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) και παρατηρητής ο κ. Μανώλης Γιανναδάκης (Λασηθίου).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Πατσατζόγλου, Ζαραδούκας (87' Μπακαγιόκο), Ντε Βισέντι, Γεωργίου (90' Μιχαήλ), Μπεσέρα, Σκούφαλης, Βίλα (58' Τζάνης).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέϊρα): Καρνέζης, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Βιτόλο (62' Λέτο), Βύντρα, Σιμάο, Κατσουράνης, Κουίνσι (78' Φουρλάνος), Μαυριάς (46' Μαρίνος), Κλέϊτον, Τοτσέ.
ΠΑΓΚΟΣ:ΠΑΣ: Ταμπάσης, Γιάκος, Τζάνης, Μπακαγιόκο, Κυριάκος, Μιχαήλ και Ντάσιος.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Λέτο, Ζέκα, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Σπυρόπουλος και Φουρλάνος.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κλέιτον, Λέτο, Σπυρόπουλος, Πάντος, Σιμάο, Ντε Βισέντι.
ΦΑΣΕΙΣ
9' Ο Μπεσέρα εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή σε καλή θέση πάνω στο τείχος.
14' Ο Γεωργίου κυνήγησε τη μπάλα πριν βγει άουτ και σούταρε πάνω στον Καρνέζη.
23' Ο Σκούφαλης προσπάθησε να κάνει γέμισμα στην περιοχή με το κεφάλι αλλά έγκαιρα βγήκε ο Καρνέζης και μπλόκαρε προ του Βίλα.
24' Δυνατό σουτ του Μπεσέρα στην κίνηση έπεσε στη γωνία και μπλόκαρε ο Καρνέζης.
25' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Βίλα βγήκε απέναντι από τον Καρνέζη μετά από μπαλία του Ζαραδούκα, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει στο τετ-α-τετ και να ανοίξει το σκορ.
28' Ο Τοτσέ βγήκε στο τετ-α-τετ, μετά από κλέψιμο του Κλέιτον, απέναντι από τον Κηπουρό ο οποίος όμως σε ετοιμότητα έσωσε.
37' Ο Τοτσέ σούταρε από πλάγια θέση στην κίνηση αλλά ο Κηπουρός χωρίς πρόβλημα μπλόκαρε.
45+2' Ο Βίλα και πάλι απέναντι από τον Καρνέζη. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟ είπε για 2η φορά "όχι".
45+5' Καλό σουτ του Ζαραδούκα στην περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.
45+7' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου
46' Έναρξη Β' μέρους
49' Ο Γεωργίου απέναντι από τον Καρνέζη, απέκρουσε ο γκολκίπερ.
50' Σουτ του Κουίνσι πάνω από τα δοκάρια.
54' Σουτ του Κουίνσι έδιωξε σε κόρνερ ο Κηπουρός.
59' Ο Τζάνης σέντραρε στην περιοχή αλλά ο Μπεσέρα δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του και να γίνει επικίνδυνος.
70' Ο Γεωργίου γύρισε πολύ ωραία τη μπάλα στον Σκούφαλη που ήταν σε θέση βολής, όμως αυτός σούταρε απελπιστικά άουτ.
72' Φάουλ του Τζάνη μπλόκαρε ο Καρνέζης.
75' Κεφαλιά του Κατσουράνη μετά από εκτέλεση φάουλ του Λέτο απέκρουσε σε κόρνερ ο με υπερένταση ο Κηπουρός. Στην εξέλιξη σουτ του Τοτσέ απέκρουσε στη γραμμή ο Ζαραδούκας.
85' ΓΚΟΛ! 0-1. Ο Τοτσέ σούταρε, απέκρουσε ο Κηπουρός, οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και με γυριστό σουτ ο Κλέιτον ανοίγει το σκορ.
89' Σουτ από το Σκούφαλη απέκρουσε δύσκολα ο Καρνέζης.
90+3' Λήξη της αναμέτρησης