Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-πανθρακικος 2-2

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού ο ΠΑΣ κατάφερε να προηγηθεί στα πρώτα λεπτά με γκολ του μανιά. Στη συνέχεια του ημιχρόνου σπαταλήσαμε κάποιες ευκαιρίες για να διπλασιάσουμε τα τέρματα μας και να έχουμε ένα πιο εύκολο απόγευμα. Έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια με το ισχνό 1-0. Στο δεύτερο ο πανθρακικός κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς στο πρώτο πεντάλεπτο και να παγώσει το ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ. Στο 57 ο ΠΑΣ κατάφερε να πάρει πάλι κεφάλι στο σκορ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του μανιά έπειτα από αντεπίθεση. Το σκορ θα μπορούσε να γίνει 3-1 αλλα ο ΠΑΣ συνέχισε να χάνει ευκαιρίες με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί 5 λεπτά πριν τη λήξΗ του παιχνιδιού και ο πανθρακικός να αποδράσει με το βαθμό της ισοπαλίας από τα Γιάννινα.
Είναι η τέταρτη ισοπαλία της ομάδας μας μέσα στο 2015.Και αν οι ισοπαλίες σε αγρίνιο και τρίπολη μπορούν να χαρακτηριστούν επιτυχία, τότε αυτή με τον πανθρακικό εντός μπορεί να χαρακτηριστεί αποτυχία. 
Αυτά εντός αγωνιστικού χώρου, γιατί είχαμε ομορφιές εκτός αγωνιστικού χώρου.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Με εντολή προέδρου η αστυνομία δεν άφησε(!!!) να περάσει στο γήπεδο το πανό που βαζουν οι azzurra famillia για τον προέδρο "ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙΣ, ΠΟΥΛΑ ΦΥΓΕ".
Το πανό αυτό δεν εμπίπτει σε κανένα κανονισμό απαγόρευσης (υβριστικό,αντεθνικό κτλ). 
Καταχρηστικά λοιπόν η αστυνομία απαγόρευσε το πανό εκτελώντας εντολές προέδρου!!!!
Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία εκτελεί χρέη υπαλλήλου της διοίκησης.
Αν νομίζει ο πρόεδρος οτι με τη λογοκρισία και τη φίμωση θα καταφέρει κάτι είναι βαθιά γελασμένος.
Η οικονομική κατάσταση της παε είναι μη βιώσιμη. Ασχέτως αν όλοι προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο. Όσοι στηρίζουν αυτή την άρρωστη κατάσταση προσπαθώντας να την ωραιοποιήσουν (είτε έχουν προλάβει να πηδήξουν απο το καράβι είτε όχι) θα έρθει η ώρα να λογοδοτήσουν στον κόσμο του ΠΑΣ.

υγ: τα περί επιθυμίας του πρόεδρου για συνάντηση που μας είπε υπάλληλος της παε μόνο γέλιο μπορούν να μας προκαλέσουν.Αν θέλει ξέρει που να μας βρεί...
Εμείς όταν ζητήσαμε συνάντηση (πριν 2 χρόνια) οι υπάλληλοι της παε μας έβαλαν να στείλουμε φαξ για πάρουμε αριθμό πρωτοκόλλου, όπως και έγινε. Αλλά όπως ήταν φυσικό η συνάντηση δεν έγινε ποτέ...