Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

30η Αγωνιστική: Το κερασάκι στην τούρτα!! 0-2 και με γεια σας!!!

30η αγωνιστική και τελευταία για το φετινό πρωτάθλημα! Ο ΠΑΣ έκλεισε τον εκπληκτικό δεύτερο του γύρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!! Νίκησε ΜΟΝΟ 2-0 μέσα στο ηράκλειο. Και λέμε μόνο καθώς σίγουρα η ομάδα μας δικαιούνταν βάση ευκαιριών 1 ίσως και 2 γκολ παραπάνω.
Το πρώτο γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Χρήστος Τζάνης στο 63ο λεπτό ενώ τα γκολ διπλασίασε ο Εμιλιάνο Βίλα στο 72ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του σκόρερ του πρώτου γκολ.


Διακρηθέντες Αγώνα: Τζάνης, Βίλα, Γεωργίου, Γιάκος

Γκολ και Φάσεις Αγώνα: 


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την φετινή σεζόν. Το 0-2 μέσα στο γεντι κουλέ ήταν αυτό που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα που επι ένα τρίμηνο ετοίμαζε με μαεστρία και μεράκι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Παρ ότι το μάτς ήταν βαθμολογικά αδιάφορο λίγο τα τέσσερα γκολ του οσφπ την προηγούμενη αγωνιστική, πολύ περισσότερο το ότι κανένας δεν ξεχνάει το παρελθόν με την συγκεκριμένη ομάδα, αποτελούσε πόθο και απαίτηση για όλους τους οπαδούς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μια άνετη και λεβέντικη νίκη μέσα στο ηράκλειο. 
Οι παίχτες λοιπόν στο ματς με την φοφη όπως και στην συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών επι ημερών του Άγγελου σταθήκανε στο ύψος τους και ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του κόσμου. Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, με στρωτό και γρήγορο ρυθμό, με πάθος και βγαίνοντας πρώτοι σε όλες τις μπάλες οι ποδοσφαιριστές μας μας έκαναν την χάρη να πατήσουν τον αντίπαλο. 
Ο Χρήστος Τζάνης ήταν αυτός που άνοιξε το σκόρ ξεχρεώνοντας τα οφειλόμενα που είχε απέναντι στους αντιπάλους απο τον πρώτο γύρο. Κανένας δεν θα ξεχάσει εκείνο το απίστευτο δοκάρι μέσα απο την μικρή περιοχή λίγα λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού. Η καλή εμφάνιση του παίχτη μας όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς στο 72ο λεπτό απο δική του εκτέλεση κόρνερ και μετά απο μπέρδεμα της άμυνας του αντιπάλου ο Εμιλιάνο Βίλα βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την έσπρωξε προς τα δίχτυα κάνοντας το 0-2 και βάζοντας έτσι ένα τέλος στις ελπίδες για ισοφάριση των ηρακλειωτών. 
Το παιχνίδι από το σημείο εκείνο και μετά έγινε ένα σόου για τους παίχτες του ΠΑΣ οι οποίοι παίζαν κορόιδο με τους παίχτες με τα ασπρόμαυρα επιδεικνύοντας εκπληκτικές ικανότητες στο passing game με τακουνάκια, γρήγορες πάσες και συνδυασμούς που έκαναν τον κόσμο που είχε μαζευτεί στον σύνδεσμο να παρακολουθήσει τον αγώνα να ξεσπάει σε επιφωνήματα θαυμασμού και χαράς!!
Αυτό το passing game έφερε στο μυαλό πολλών μια ομάδα απο ισπανία μεριά!!!!!
Ειδική αναφορά θέλουμε να κάνουμε στα δύο νεαρά παιδιά που στελέχωσαν την μεσαία γραμμή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τον ΝτεΒινσέντι και τον Γιάκο. Τα δύο παιδιά βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα καθώς είχαν πολλά κλεψίματα, πάσες ακριβείας ενώ συνδυάστηκαν και μεταξύ τους πάρα πολύ καλά. Και εάν για τον ΒτεΒινσέντι έχουμε καλή εικόνα αφού 2 χρόνια τώρα έχουμε δει τα δείγματα γραφής του ο Ευριπίδης Γιάκος ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση αφού στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός στην SL στάθηκε παλικαρίσια στην πιο εχθρική έδρα για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Του ευχόμαστε λοιπόν καλή συνέχεια, του χρόνου να υπερπολλαπλασιάσει τις παρουσίες του, καλά μυαλά και φυσικά πολύ δουλειά για να τιμά τον Ταύρο στην φανέλα.
Αφού λοιπόν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έφτασαν στο τέλος θέλουμε να πούμε το εξής: Οι υπεύθυνοι να ανάψουν μια λαμπάδα στο μπόι του Άγγελου Αναστασιάδη γιατί πραγματικά η επιτυχία αυτής της ομάδας και η αποφυγή των δραμάτων χρεώνονται αποκλειστικά σε εκείνον.
Επίσης να κάνουν ότι μπορούν για να τον κρατήσουν στην ομάδα και να επενδύσουν επάνω του.
Να ευχηθούμε κλείνοντας όλα τα "σκουπίδια" που μαζεύτηκαν από την φετινή χρονιά να μην μπουν κάτω από το χαλάκι για να μοιάζουν τα πάντα καλώς καμωμένα. Θα είναι εκεί, θα κάνουμε πως δεν τα βλέπουμε αλλά κάποια στιγμή δεν θα χωράνε άλλα και θα τα δούμε θέλουμε δεν θέλουμε.

- Περίεργο αλλά ωραίο το συναίσθημα να είσαι χαλαρός, να μην στενοχωριέσαι που έπεσες, που θα πέσεις, που θα ανέβεις, που θα παίξεις μπαράζ, με ποιόν θα παίξεις μπαράζ και άλλα τέτοια ψυχοφθόρα που μας έχει συνηθίσει αυτή η ομάδα!!! Ας ευχηθούμε να μην τα ξαναζήσουμε ποτέ και το μόνο μας άγχος να είναι πλέον με ποιόν θα κληρωθούμε στην Ευρώπη!!!



- Παρεμπιπτόντως...ο ΠΑΣ τερμάτισε 8ος. 8ος?? Ναι 8ος!!Δυσκολεύεστε να το πιστέψετε έ? Και μείς!!
Να και τα πειστήρια...
Βαθμολογία (Σύνολο Αγώνων)


Βαθμολογία (Εντός Εδρας Αγώνων)

Βαθμολογία (Εκτός Έδρας Αγώνες)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ (www.sportsioannina.gr) 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιάννης Δελφάκης από την Αρκαδία. Βοηθοί του η κα Χρυσούλα Κουρομπύλια από την Καρδίτσα και ο κ. Χασάν Κούλα από τη Μακεδονία. Τέταρτος διαιτητής ο κ. Στέφανος Μαντάκης από την Ημαθία και παρατηρητής ο κ. Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών).

Συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης (65' Μπούρμπος), Ζορμπάς (77' Νύκταρης), Πίτσος, Μάντζιος, Ουκάρ, Σόουζα, Χόρχε Λόπεζ, Zόρντι Λόπεζ (68' Μπόντορ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ (68' Βάντερσον), Πατσατζόγλου, Τζιμόπουλος, Λίλα, Γιάκος, Γεωργίου, Κυριάκος (57' Σκούφαλης), Τζάνης (74' Ντε Βινσέντι), Βίλα.

Πάγκος:
ΟΦΗ: Ξενοδόχοδ, Βάντο, Νύκταρης, Ζαχαράκης, Μπόντορ, Χαριτωνίδης και Μπούρμπος.
ΠΑΣ: Κηπουρός, Ντε Βινσέντι, Βάντερσον, Σκούφαλης, Ιωάννου και Οικονόμου.

Κίτρινες: Πίτσος, Ντε Βινσέντι 

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ 
5' Κόρνερ του Χόρχε Λόπεζ, απομάκρυνε η άμυνα του ΠΑΣ, η μπάλα έφτασε στον Ουκάρ που σούταρε άουτ.
7' Σουτ του Ουκάρ απέκρουσε με ο Φέγκρους.
8' Ο Ταυλαρίδης γύρισε τη μπάλα στον γκολκίπερ Σαχσανίδη, αυτός μπερδεύτηκε αλλά πριν περάσει τη γραμμή την έδιωξε σε πλάγια άουτ γλιτώνοντας το αυτογκολ.
15' Αντεπίθεση του ΠΑΣ με τελική κατάληξη ένα πλασέ του Πατσατζόγλου από καλή θέση το οποίο έφυγε άουτ.
27' Ευκαιρία για τον ΠΑΣ να ανοίξει το σκορ. Ο Τζάνης βρήκε τον Κυριάκο ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Σαχσανίδη, αλλά το πλασέ απέκρουσε ο γκολκίπερ του ΟΦΗ.
43' Ο Πίτσος πρόλαβε και απέκρουσε προ του Τζάνη που έμπαινε στα καρέ του ΟΦΗ έτοιμος να σουτάρει στην εστία του Σαχσανίδη.
45+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου 
46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου
47' Ο Κυριάκος απομάκρυνε τη μπάλα η οποία έφτασε στον Ζορμπά ο οποίος σούταρε αμέσως αλλά η μπάλα πολλά μέτρα άουτ. 
49' Καλό σουτ του Τζάνη η μπάλα μόλις άουτ.
63' ΓΚΟΛ! 0-1 ο ΠΑΣ. Λάθος της άμυνας του ΟΦΗ στο χώρο του κέντρου, έκλεψε ο Γεωργίου και βγήκε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Τζάνη ο οποίος αμέσως το πλασέ και άνοιξε το σκορ. 
72' ΓΚΟΛ! 0-2 ο ΠΑΣ. Μετά από κόρνερ ο Βίλα από κοντά αμαρκάριστος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
73' Ο Γεωργίου βγήκε απέναντι από τον Σαχσανίδη αλλά απέκρουσε ο γκοκήπερ του ΟΦΗ και η μπάλα απομακρύνθηκε.
78' Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση μόλις άουτ.
79' Σουτ του Νύκταρη άουτ.
90+4' Λήξη της αναμέτρησης