Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ξανθη 2-2

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς εντός έδρας ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλα αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.
Η ομάδα μας δεν ικανοποίησε με την απόδοση της στα πρώτα 45 λέπτα, ενώ στάθηκε άτυχη στο 20 λεπτό με την αναγκαστική αλλαγή του στρούνα  που τραυματίστηκε (ευτυχώς δεν είχε κάτι σοβαρό).
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε άλλη μια αναγκαστική αλλαγή (ντάσιος) και εκεί ο προπονητής αναγκάστηκε να ανακατεψει την τράπουλα και να ρισκάρει για να γυρίσει το ματς. Κατι το οποίο κατάφερε με απίθανη ενέργεια του ίλιτς που χόρεψε όλοι την άμυνα της ξανθης και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στην επόμενη φάση η ξάνθη κατάφερε να προηγηθεί εκ νέου με ένα τυχερό γκολ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Και πάλι όμως ο ΠΑΣ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε ξανά το ματς με γκολ του τσάβες. Η φάση που έκρινε και το αποτέλεσμα ήταν το χαμένο πέναλτι, (το κέρδισε έξυπνα ο κοροβέσης) έπειτα από κακή εκτέλεση του τσουκαλα που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε πάρα πολύ καλή απόδοση. Η ομάδα μας είχε κι άλλες ευκαιρίες για να πάρει το ματς αλλά βρήκε απέναντι της ένα τερματοφύλακα που ήταν σε πολύ καλή μέρα, έτσι το ματς έληξε ισόπαλο 2-2.

υ.γ. ο προπονητής ρίσκαρε αρκετά σήμερα και του βγήκε. Είναι φανερό ότι η ομάδα πάσχει από παίχτες σε νευραλγικά σημεία. Η ομάδα αποδυναμωθηκε κι άλλο το καλοκαίρι με τη διοίκηση να μην κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να καλύψει τα κενά. Ας ελπίσουμε ότι παίχτες και προπονητές θα αντέξουν στην τεράστια πίεση του πρωταθλήματος και θα σώσουν την παρτίδα. Πάμε για ένα δύσκολο ματς στην κέρκυρα, οι τρείς βαθμοί θα είναι τεράστια επιτυχία...