Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

παοκ - Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1



Τέτοιο ματς δεν χάνεται!!!





Όλοι πιστεύαμε ότι το ματς θα είναι δύσκολο. Όλοι πιστεύαμε όμως ότι μπορούσαμε να κάνουμε το διπλό.

Μπήκαμε και κάναμε ένα καλό ξεκίνημα και θα είχαμε προηγηθεί αν ο γιάκος δεν έχανε κλασσική ευκαιρία για γκολ και δεν έδιωχνε η άμυνα την πολύ καλή κεφαλιά του λίλα. Στο 32' ο παοκ έμεινε με 10 λόγω αποβολής του βίτορ που χτύπησε με την μπάλα τον κοροβέση. Στο σημείο αυτό και μετά την επίθεση που δέχτηκε από τους παίχτες του παοκ, ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο του ματς.
Πήγαμε στα αποδυτήρια με το 0-0 και πιστεύαμε ότι η ομάδα θα ανεβάσει στροφές στο δεύτερο και θα πετύχει γκολ, όπως και έγινε με τον τεράστιο παίχτη-ηγέτη...Anti Lila.

Είχε προειδοποιήσει ο αλβανός 2-3 φορές και τελικά πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ σε σκέψη και εκτέλεση. Εκεί θυμηθήκαμε  τα περυσινά, πιστέψαμε ότι δεν χάνεται το ματς και εφόσον ο παοκ παίζει με 10. Αλλά αμέσως μετά σε μια αδράνεια τον αμυντικών μας, που αφήσανε τον στοχ να σουτάρει, δεχθήκαμε την ισοφάριση. Ήρθε και το δεύτερο γκολ λίγα λεπτά πριν τα 90 μετά από αλλεπάλληλα λάθη τον παικτών μας και εκεί κάπου το ματς είχε γυρίσει...

Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε άλλο ένα διπλό στη τούμπα άλλα η ομάδα δείχνει να μην το πιστεύει η μάλλον να μην το τολμάει."Καλή" ομάδα ο παοκ ,ο βάζελος κλπ αλλά νομίζουμε ότι μπορεί ο Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να τους κοιτάξει στα μάτια και να τους κερδίσει! Η φιλοσοφία του παιχνιδιού της ομάδας  σε κάποια ματς δείχνει μια "ηττοπάθεια" ή στην καλύτερη "να πάρουμε τον βαθμό και είμαστε καλά". Βρίσκεις τον παοκ για 60 λεπτά με 10 παίχτες και προηγείσαι στο σκόρ...το κρατάς τρώγοντας σίδερα. Στα παιχνίδια που μένουν πρέπει να τα δώσουμε όλα και να διεκδικήσουμε με πάθος την 6η θέση, αυτοί οι παίχτες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να το κάνουν.
Όσο για σένα γιωργάκη τζαβέλα, από τα αζήτητα της β΄ γαλλίας έγινες ντεμέκ υποκατάστατο του πάμπλο γκαρσία και "έμπορος" οπαδισμού. Ήταν ο μόνος τρόπος για να στεριώσεις σε ομάδα...ΠΑΛΤΟ. 

Στα της κερκίδας, λίγος κόσμος για τα δεδομένα του ματς. Ο καιρός και η ώρα ήταν ιδανικά για εκδρομή αλλά...κάθε χρόνο και λιγότεροι στην τούμπα. Ανεξήγητη η συμπεριφορά των ανθρώπων ασφαλείας του παοκ, με "ασφυκτική πίεση" ματ και σεκιούριτι σε οριοθετημένο χώρο ,με συνεχείς συστάσεις "μη εδώ" "μη εκεί" κατάφεραν να ξεπεράσουν ακόμα και τους γαύρους σε εκείνη την εκδρομή της ντροπής στο καραΐσκάκη. Αποκορύφωμα η αναίτια επίθεση από κάποιους ματατζήδες  σε οπαδούς μας με αφορμή μια μικρό ένταση με οπαδούς του παοκ με τα λόγια και από τα 30 μέτρα...

Στα δικά μας τώρα, άκου "γιαννενάρχη"- "ηγετικό στέλεχος" (σου απαντάμε μέσω ίντερνετ γιατί μέσω ίντερνετ μόνο μας απευθύνεις το λόγο και εκεί με υπονοούμενα μέσω λαμίας κτλ. Αφού ήθελες να πεις κάτι γιατί δεν το έλεγες στην τούμπα που μας είδες; αλλά προτίμησες να γυρίσεις πίσω στη ζεστασιά της πολυθρόνας για να τα γράψεις;)
Στα δικαστήρια που λες δεν ήρθαμε γιατί έτσι μας ζητήθηκε από τους ενδιαφερόμενους (άμεσα και έμμεσα) και το τηρήσαμε. Όπου πήγαμε και όπου στηρίξαμε το ξέρουν αυτοί που στηρίξαμε δεν το διαφημίζουμε για να προβάλουμε την πάρτι μας θετικά. Όσον αφορά  τώρα το πρώτο δικαστήριο, ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΣ στους αρειανούς δεν παραγράφεται από τον κόσμο του  Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  και θα είναι η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του σταδίου   "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" .  Όσον αφορά το δεύτερο δικαστήριο, την αγωγή την κάνει η παε στον οπαδό και όχι ο συνήγορος της παε, την ευθύνη λοιπόν την έχει ο πρόεδρος, μη φοβάσαι πες το. Εμείς όπως ξέρεις δεν έχουμε  ουσιαστική εμπλοκή σε κανένα απο τα παραπάνω  ούτε "άμεσα" ούτε ''έμμεσα". Στην πρώτη περίπτωση άλλος πήγαινε  τα μπλοκ στούς αρειανούς έξω στην εγνατία,όχι εμείς. Στην δεύτερη περίπτωση εμείς δεν αισθανόμαστε άσχημα για τη στάση μας μετά  το περιστατικό και αφού τελείωσε το ματς...εσύ;. 
Όπως καταλαβαίνεις δεν νοιώθουμε τύψεις για τίποτα ,ούτε θέλουμε να "ξεπλύνουμε" το παρελθόν. 

Η θέση μας για την αγωγή αυτή είναι ξεκάθαρη:  ντροπή και αίσχος για την παε να κινείτε νομικά εναντίων φιλάθλου της ομάδας μας με σκοπό το κέρδος και το δεδικασμένο. Ας ελπίσουμε ότι θα χάσει.