Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - βαζέλα 0-1




Σε ένα ματς που όλοι περιμέναμε η ομάδα να διεκδικήσει με πάθος τους 3 βαθμούς, για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε στην κατάληψη της 6ης θέσης, ο ΠΑΣ παρουσιάστηκε "άχρωμος", "άοσμος" και το χειρότερο "άτολμος". Παρόλο που το γήπεδο γέμισε αυτό δεν ήταν αρκετό στο να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα μας για να πάρει τη νίκη. Στα ματς που το γήπεδο γεμίζει, πρέπει η ομάδα να προσφέρει όμορφο θέαμα να δείχνει δύναμη και πάθος έτσι ώστε να ξαναζεστάνει αυτόν τον κόσμο. Ο βάζελος δεν έκανε καμιά τρομερή εμφάνιση και χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία να σπάσουμε τη κακή παράδοση που έχουμε στο γήπεδο μας.
Η φάση του αγώνα είναι το πέναλτι που μετατρέπεται σε φάουλ εκτός περιοχής σε βάρος του λίλα ενώ ο διαιτητής είναι κοντά στη φάση!!!Δεν γίνετε να μην το είδε!!!
Άλλο ένα καθαρό πέναλτι που μας αρνούνται οι διαιτητές μέσα στους ζωσιμάδες, ως πότε;
Περιμένουμε από την παε να βρει το βίντεο της επίμαχης φάσης (το είδαμε όλοι χθες βράδυ σε αθλητικές εκπομπές με τηλεκριτικούς διαιτησίας) και να δώσει την ανάλογη απάντηση σ΄ αυτούς που δεν σέβονται των ΠΑΣ και τον κόσμο του μέσα στο ίδιο του το σπίτι! Το βίντεο υπάρχει αλλά δεν θα το βρείτε στις φάσεις του αγώνα από το συνδρομητικό κανάλι...έχουν ξεχάσει να το βάλουν...εδώ μας δουλεύουν όλοι και εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα.



Οι εφημερίδες του βάζελου μας ανεβοκατεβάζουν "παράρτημα",γράφουν ότι νίκησαν ΠΑΣ και διαιτησία, ενώ οι "δημοσιογράφοι" της πόλης μας έχουν περάσει το πέναλτι που δεν μας δόθηκε σε δεύτερη μοίρα και κάνουν φωτορεπορτάζ στο βάζελο. Λοιπόν, αγαπητοί δημοσιογράφοι των τοπικών αθλητικών μέσων, θιασώτες και φίλαθλοι του ΠΑΣ, τέτοιο ρεπορτάζ-φωτορεπορτάζ κλπ για το 2ήμερο του βάζελου στη πόλη μας δεν τόλμησε να κάνει ούτε ο καραφλοβάζελος.Το ότι τα ρεπορτάζ σας,τα αναδημοσίευσαν τα πράσινα φερέφωνα μιλώντας για την αποθέωση της ομάδας τους από τον πολυπληθή  κόσμο, δείχνει πως σας χρησιμοποιούν οι"συνάδελφοι" σας για να κάνουν "οπαδική" προπαγάνδα. Πως αισθάνεστε;
(Έχουμε μια απορία, τι ρεπορτάζ εξυπηρετεί η ανάρτηση φωτογραφίας του κάθε ζέκα που ποζάρει αγκαλιά με swagerφρατζοφόρο βάζελο;)
Εσείς μπορεί να είστε "δημοσιογράφοι" και να κάνετε τη δουλεία σας αλλά και εμείς είμαστε οπαδοί και "κάνουμε" το πάθος μας. Ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα έρθει ομάδα του ποκ να είστε πιο συγκρατημένοι...όχι τίποτα άλλο για να μην σας κοροϊδέψουν πάλι οι αθηναίοι .

Τώρα όσον αφορά την προσπάθεια γνωστού γκεμπελίσκου να δημιουργήσει ανύπαρκτη ένταση μεταξύ του συνδέσμου και ανθρώπου της ομάδας του υπενθυμίζουμε ότι:

Οι ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ εκφράζονται , παρεμβαίνουν ,κριτικάρονται και σχολιάζονται μόνο για ότι γράφετε εδώ μέσα, στο επίσημο μπλοκ του συνδέσμου. Μόνο ότι γράφετε εδώ αποτελεί την επίσημη θέση του συνδέσμου.Οι προσωπικές απόψεις μελών που εκφράζονται οπουδήποτε δεν αποτελούν απαραίτητα και θέση του συνδέσμου. Γι΄ αυτό λοιπόν, όταν θα ξεκινάς ονομαστικά θα τελειώνεις ονομαστικά, δεν θα πηδάς στον πληθυντικό στα "εσείς" και "εσάς" με ψέματα και ανακρίβειες. "Εμείς" που λες ότι κάναμε και ότι συνεχίζουμε να κάνουμε, το κάνουμε με δικά μας "κόλλυβα".
Στο περυσινό ματς με τον βάζελο η αστυνομία προσήγαγε 2 μέλη του συνδέσμου, αναίτια κατά την άποψή μας. Πρωτοβουλιακά ο φ. βρόσγος σαν υπεύθυνος ασφαλείας της παε πήγε με τα 2 μέλη μας στο τμήμα και κάθισε όση ώρα κράτησε η διαδικασία. Στην ανακοίνωση  που βγάλαμε μετά το ματς ευχαριστούμε τον άνθρωπο για το ενδιαφέρων που έδειξε και τη βοήθεια του.
Μόνο εκ του πονηρού μπορεί να γίνονται τέτοιες παρεμβάσεις από τον συγκεκριμένο(σαν τρίτος πάντα).Δεν μας κάνει και μεγάλη εντύπωση φυσικά, απλά απαντάμε στην παραπληροφόρηση του αυτόκλητου υπερασπιστή των πάντων.
Ο Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απο τούς "γιαννενάρες".

Τους" γιαννενάρχες" πρέπει να φοβάται...

υ.γ: Να θυμίσουμε στον ανιστόρητο ποδοσφαιρικά πρόεδρο του περάματος που τίμησε το σαραβάκο (για ποιό λόγο ακριβώς; ), ότι αυτός ο παίχτης είναι μια από τις εφτά πληγές του μπαράζ στη λάρισα. Στον ΠΑΣ εκείνη την χρονιά κύριε πρόεδρε έπαιζαν και κάποιοι παίχτες από το πέραμα.


Μια χαρά περάσαμε το σαββατοκύριακο....