Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ - AZZURRA FAMILIA - ATHENS WEST SIDE SQUAD

Μετά την αρνητική έκβαση του θέματος της αδειοδότησης και ο πιο καλοπροαίρετος φίλαθλος έχει αντιληφθεί ότι ο μεγαλομέτοχος είναι ανίκανος να διαχειριστεί το μέγεθος του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Οι  αποδείξεις της ανεπάρκειας του ήταν πολλές εδώ και καιρό. Τόσες πολλές που έχουμε πολλάκις αναρωτηθεί: Είναι ανίκανος ή επικίνδυνος;

Τέθηκε εκ μέρους μας μια τυπική διορία στο μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 για να απευθυνθεί με ουσιαστικές απαντήσεις στην αγωνία του κόσμου της ομάδας. Ελπίζαμε, αλλά δεν περιμέναμε, μετά από πέντε χρόνια ο κ. Χριστοβασίλης να σταματήσει το κρυφτό με την αλήθεια και τον κόσμο.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που χαρακτηρίστηκε πρωτίστως  από την εκοφαντική απουσία του μεγαλομετόχου, χρησιμοποιήθηκαν γκεμπελίστικες τακτικές ("πες-πες, όλο και κάτι θα μείνει ως αληθοφανές’’) εκ μέρους του κυρίου Νιαρχάκου σχετικά με την προσφυγή και τη δικαίωση στο C.A.S.. Ανάλογες τακτικές χρησιμοποιούνται εδώ και καιρό από τον κύριο Καρύτσα και δημοσιογράφους της πόλης για το σύνολο των πρακτικών της διοίκησης. Στόχος είναι πάντα «το καλό της ομάδας» . Η επιλογή μας να προσφέρουμε νέες ευκαιρίες σε κάθε λάθος και να περιμένουμε με υπομονή να μας «προσφερθεί» η αλήθεια, έχει εκληφθεί μέχρι τώρα ως αδυναμία.  Τέλος πλέον η ανοχή στην κοροϊδία.

Υποσχεθήκαμε ότι, αν και αυτή τη φορά δε νιώσουμε σεβασμό απέναντι στο φίλαθλο κόσμο του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο κ. Χριστοβασίλης θα μας βρει απέναντι του. Μαζί μας καλούμε, όσους αγαπάνε την ομάδα και δε φοβούνται να εκτεθούν, αν πρόκειται για το καλό της ομάδας. Καλούμε όσους αγαπούν την ομάδα να ανεβάσουν τον πήχη των προσδοκιών τους, απαιτώντας πλέον διαφάνεια σε όλους τους τομείς. Απαιτώντας πριν οτιδήποτε άλλο την αλήθεια. Απαιτώντας την κάθαρση από τους ερασιτέχνες, καλόβουλους(;), συνεργάτες-επαγγελματίες οπαδούς. Απαιτώντας να πάψει άμεσα η συνειδητή απαξίωση της δυναμικής που απορρέει από τον κόσμο της ομάδας από όσους έχουν ως στόχο να περιοριστεί η δυναμική αυτή σε ένα χειραγωγήσιμο μέγεθος.

Δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που, οπαδικά, θα βάλουμε ταφόπλακα στο μεγαλείο του ΠΑΣ, επιτρέποντας να οδηγηθεί στην απαξίωση και παραδίδοντας στις επόμενες γενιές λιγότερα, στις κερκίδες, από όσα παραλάβαμε. Είναι υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και την αξιοπρέπεια μας. Απέναντι στον Άγιαξ της Ηπείρου και τη Θύρα 7. Απέναντι στον ΠΑΣ και στις στιγμές που μας ενώνουν και κρατάνε την αγάπη μας γι’ αυτόν ζωντανή. Το μεγαλείο του ΠΑΣ δεν μετριέται σε κούπες ή εξόδους στην Ευρώπη. Το μεγαλείο του Π.Α.Σ, το μοναδικό του τρόπαιο, είναι η αξιοπρέπεια, η αγάπη και τα όνειρα του κόσμου του. Αυτές τις αξίες επιβάλλεται να έχει ως οδηγό η εκάστοτε διοίκηση της Π.Α.Ε.

Υ.Γ. Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.   
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.