Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ - AZZURRA FAMILIA - ATHENS WEST SIDE SQUAD

Κύριε Χριστοβασίλη,
Μετά από μια πενταετία επιλογών που φανέρωναν έλλειψη οράματος για τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η φετινή επιτυχία του αγωνιστικού τμήματος σε έκανε να φανείς ανίκανος να τη διαχειριστείς. Μας ανάγκασες να παρακολουθήσουμε μια φαρσοκωμωδία, μια επίδειξη ερασιτεχνισμού στο χειρισμό του θέματος της αδειοδότησης.
Από εμάς έχεις διορία έως την Τετάρτη 26 Ιουνίου να απευθυνθείς ανοιχτά στον κόσμο του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπως την ημέρα που σε υποδέχτηκε. Απαιτούμε άμεσα να παρουσιάσεις έμπρακτα στοιχεία, τόσο για την αποτυχία λήψης της αδειοδότησης όσο και για τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν την ομάδα εδώ. Ζητάμε να απολογηθείς απέναντι στον πραγματικό ιδιοκτήτη του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να παρουσιάσεις αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας με στόχο να πείσεις ότι μπορείς να σταθείς αντάξιος της ιστορίας του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και των προσδοκιών μας και ότι μπορείς να δώσεις το όραμα που ζητάει ο κόσμος ώστε να επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο.
Σε περίπτωση που σιωπήσεις ή χρησιμοποιήσεις υπεκφυγές και τεχνάσματα για να αποποιηθείς τις ευθύνες σου, σου υποσχόμαστε πως θα βρεις εμάς και όσους αγαπούν πραγματικά τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, πιστούς στο πλευρό της ομάδας και σθεναρά απέναντι σου ως το τέλος της θητείας σου.