Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

"SENZA LICENZA DI POLIZIA*"

Στον νικηφόρο αγώνα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την αεκ ο σύνδεσμός μας πήρε θέση για ακόμα μία φορά ενάντια στην απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών.


"POLIZEI und DFB: FFM und BERLIN HABEN ES GEZEIGT AUF EURE VERBOTE GEBEN WIR NEN SCHEISS"


Αυτή την φορά το ερέθισμα δόθηκε από την Γερμανία και πιο συγκεκριμένα από τα παιχνίδια Union Berlin VS Eintracht Frankfurt και Eintracht Frankfurt VS Dynamo Dresden.
Στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις είχε απαγορευτεί από την αστυνομία και την Γερμανική Λίγκα η μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών. Παρ' όλα αυτά οι οπαδοί κατάφεραν να βρούνε τρόπο να ταξιδέψουν, να μπούνε στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Παρακάτω παρατίθενται 2 βίντεο όπου φαίνεται πως ακριβώς έγιναν οι δράσεις αυτές. Ας παραδειγματισθούμε λοιπόν και ας ευχηθούμε να υπάρξει κάποια στιγμή ποδοσφαιρικός πολιτισμός και στην Ελλάδα ώστε συλλογικά να μπορούμε να ξεπερνάμε τα εμπόδια των εκάστοτε απαγορεύσεων χωρίς να βάζουμε την σωματική μας ακεραιότητα σε κίνδυνο.
Να σημειωθεί πως υπήρχε και συνεργασία όσον αφορά τα συνθήματα ενάντια σε λίγκα και αστυνομία απο τους αντιπάλους. Τα παιχνίδια έληξαν χωρίς έκτροπα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ.

1)Union Berlin VS Eintracht Frankfurt


2) Eintracht Frankfurt VS Dynamo Dresden.



"* Χωρίς την άδεια της αστυνομίας"