Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

9η Αγωνιστική: κομποτιακός - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1 (Εξ' Αναβολής)

Έναν υπερπολύτιμο βαθμό κατάφερε να αποσπάσει η αγαπημένη μας ομάδα μέσα στην έδρα του λεβαδειακού στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής η οποία πραγματοποιήθηκε εχθές 14 Μαρτίου λόγω αναβολής της. Το σκόρ του αγώνα άνοιξε ο Σουμπίνιο μετά απο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Δημητρόπουλος στο 41ο λεπτό ενώ για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ισοφάρισε ο Τάσος Κυριάκος στο 88ο λεπτό.



Διακριθέντες Αγώνα: Κυριάκος, Τζιμόπουλος

Γκολ και φάσεις Αγώνα: 


Ο ΠΑΣ δεν ήταν καλός, ο ΠΑΣ δεν έκανε καθόλου καλή εμφάνιση, Ο ΠΑΣ ήταν τυχερός, ο ΠΑΣ έκανε πάρα πολλά λάθη, ο ΠΑΣ δεν μας άρεσε έτσι.
ΌΜΩΣ...Ο ΠΑΣ τους πόνεσε. Τους πόνεσε πολύ. Έτσι όπως έπρεπε, στο φινάλε. Στο 88 όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα που είναι στις τελευταίες θέσεις της Super League έμεινε ξερή καθώς άπαντες πόνταραν στην γκέλα του ΠΑΣ. Παρά το πέναλτι-παραμύθι που κέρδισε ο Σουμπίνιο σαν άλλος Θεοδωρίδης η αγαπημένη μας ομάδα μπήκε μέσα στο δεύτερο ημίχρονο δυνατά και το σημαντικότερο με πίστη στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ και βελτιώνοντας πολύ την απόδοση της κατάφερε να σκοράρει στο 88ο λεπτό και να πάρει έναν βαθμό πραγματικό χρυσάφι απο μία ομάδα με την οποία θα πρέπει να ανταγωνισθεί για την παραμονή στην κατηγορία. 
Φέτος φαίνεται να είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα σε ότι αφορά τα εκτός έδρας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αφού μετά την παράδοση που έσπασε στην Νέα Σμύρνη με τα γατιά σειρά είχε να σπάσει η παράδοση του κομποτιακού απέναντι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Επόμενο μάτς με τον πανόπουλο όπου έχει κάνει για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ντέρμπι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Πάμε δυνατά και σ αυτό το παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ (www.sportsioannina.gr)


Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας). Βοηθοί της αναμέτρησης οι κ.κ. Πέτρος Τρύφων (Δράμας) και Ιωάννης Σταματόγλου (Καβάλας). Τέταρτος διαιτητής ο κ. Νικόλαος Ανούσος (Λακωνίας) και παρατηρητής ο κ. Ιωάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά).

Συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Τoμάς, Μαχαίρας, Μελισσάς, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Φαβάλι (92' Παπαδόπουλος), Πόποβιτς (63' Κουτσόπουλος), Σουμπίνιο, Βασιλείου (49' λ.τρ. Ναπολεόνι).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (46' Κυριάκος), Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Λίλα (74' Ζαμπρέλα), Ντε Βινσέντι, Πάντος, Μπεσέρα, Γεωργίου (58' Μπακαγιόκο), Βίλα.



Πάγκος:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Ναπολεόνι, Βιάνα, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Νικολακάκης και Παπαδόπουλος.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φέγκρους, Μπακαγιόκο, Ανδράλας, Κυριάκος, Πατσατζόγλου, Ζαμπρέλα και Γιάκος.

Κίτρινες: Λίλα, Βίλα, Κώτσιος, Κόρμπος, Ντε Βινσέντι, Ναπολεόνι. 

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
5' Ο Βασιλείου άφησε με τακουνάκι στον Σουμπίνιο ο οποίος σούταρε αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Κηπουρός.
14' Σουτ του Σουμπίνιο η μπάλα πέρασε άουτ.  
20' Ο Λίλα επιχείρησε ένα σουτ έξω από την πεφριοχή το οποίο μπλόκαρε ο Κυριακίδης. 
22' Καλοχτυπημένο φάουλ του Μπεσέρα, η μπάλα με φάλτσο αιφνιδιάσε τον Κυριακίδη που απέκρουσε ασθενώς αλλά απομάκρυνε η άμυνα.
23' Σουτ του Πόποβιτς στην κίνηση, η μπάλα πέρασε άουτ. 
31' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακριά του Σουμπίνιο, έπεσε στη δεξιά γωνία και μπλόκαρε ο Κηπούρος.  
40' Ο Σουμπίνιο μονομάχησε με τον Κώτσιο στην περιοχή σε ατομική του προσπάθεια, ο Βραζιλιάνος έπεσε κάτω και ο Δημητρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα. Οι παίκτες του ΠΑΣ διαμαρτυρήθηκαν για το ανύπαρκτο πέναλτι. 
41' ΓΚΟΛ! Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε εύστοχα και 1-0 παρά το γεγονός πως ο Κηπουρός έπεσε στη σωστή γωνία. 
45+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου
46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου
47' Σουτ του Πόποβιτς λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ. 
53' Σουτ στην κίνηση του Κυριάκου μέσα στην περιοχή, έπεσε και μπλόκαρε ο Κυριακίδης. 
56' Σουτ του αμαρκάριστου Βίλα η μπάλα πέρασε άουτ. 
60' Ο Κυριάκος με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Βίλα μέσα στην περιοχή αλλά η κεφαλιά του αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Κυριακίδη με υπερένταση. 
62' Γέμισμα με εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου στην περιοχή, ο Τζημόπουλος έπιασε την κεφαλιά η οποία πέρασε άουτ. 
80' Δυνατό σουτ του Φαβάλι στο ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κηπουρού. 
87' Κόντρες στην περιοχή μετά από ατομική του Σουμπίνιο, ο Κόρμπος έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κηπουρού. 
88' ΓΚΟΛ! 1-1 ο ΠΑΣ με τον Κυριάκο. Ο Βίλα βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε τον Κυριακίδη, ο τερματοφύλακας απέκρουσε, ο Μπακαγιόκο επιχείρησε το σουτ η μπάλα κατέλήξε στον Κυριάκο που από κοντά δεν αστόχησε.
90+1' Ο Κουτσόπουλος από πλάγια και παράλληλα στην εστία βρήκε τον Ναπολεόνι που από κοντά αστόχησε μόνος του.
90+3' Λήξη της αναμέτρησης