Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

23η Αγωνιστική: δόξα δράμας - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0

23η αγωνιστική και η αγαπημένη μας ομάδα ηττήθηκε από την δόξα δράμας στο γήπεδο του Καυτατζογλείου. Μετά την ήττα από τον ατρόμητο στο γήπεδο των Ζωσιμάδων άλλο ένα κακό και ίσως χειρότερο αποτέλεσμα από το προηγούμενο έφερε την ομάδα μας σε δύσκολη θέση. Το μοναδικό γκόλ της αναμέτρησης πέτυχε ο κυβελίδης στο 7ο λεπτό.





Διακριθέντες Αγώνα: Μπεσέρα

Γκολ και Φάσεις Αγώνα:


Μια πολύ "κακή" ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την κυριακή στο γήπεδο του Καυτατζογλείου. Μια ήττα από μια ομάδα χαμηλότερης ποιοτικής στάθμης από εκείνον με έξυπνο ωστόσο τρόπο τακτικής. Οι τρεις αυτοί βαθμοί που χάθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί στο μέτρημα με το τέλος του πρωταθλήματος να είναι οι ευκολότεροι που θα έπρεπε να πάρει και οι οποίοι μπορεί να του στερήσουν την παραμονή. Βαθμολογικά το συγκεκριμένο παιχνίδι και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν "ο θάνατος σου η ζωή μου". Έαν ο ΠΑΣ είχε κερδίσει το μάτς αυτό θα είχε το πάνω χέρι στην υπόθεση σωτηρία ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα έμπαινε σε μεγάλες περιπέτειες. Δυστυχώς για όλους εμάς τους οπαδούς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ οι παίχτες μας φανήκανε κατώτεροι των περιστάσεων. Άνευροι, άχρωμοι, άοσμοι και χωρίς καμία συναίσθηση της κρισιμότητας του αγώνα. Είναι ίσως ο χειρότερος σε απόδοση αγώνας της ομάδας μας καθώς σε κάποιες περιπτώσεις η μεταβίβαση της μπάλας στο ένα μέτρο φάνταζε σαν κάτι ακατόρθωτο. Τεράστια η απογοήτευση όλου του κόσμου και κυρίως αυτών των οπαδών που ταξιδέψανε μέχρι την Θεσσαλονίκη για να σταθούν στο πλευρό της ομάδας. Απογοήτευση για το ότι για ΠΟΛΛΟΣΤΉ φορά οι παίχτες μας φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων σε ένα παιχνίδι που θα έκανε όλο τον κόσμο να χαμογελάσει πλατιά βλέποντας την παραμονή να είναι πιο κοντά. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν.  Σε τέτοια μάτς μιλάει η καρδιά και η φανέλα. Πλέον θα πρέπει να αναζητηθούν αλλού αυτοί οι βαθμοί και ευχόμαστε να βρεθούν για να μην έχουμε περιπέτειες.
Επόμενος αγώνας είναι ο εξ αναβολής αγώνας με την δράμα την τετάρτη στο Ζωσιμάδες. Μονο το αυτονόητο είναι επιλογή σ αυτό το μάτς. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Εκεί θα είμαστε ακόμα μια φορά με όλη μας την δύναμη και με κουράγιο για να βοηθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα. Τετάρτη λοιπόν ραντεβού στο πέταλο.

- Ε-Κ-Δ-Ρ-Ο-Μ-Α-Ρ-Α πραγματοποίησε ο σύνδεσμος μας στο Καυτατζόγλειο. 
- Περίπου 300 οπαδοί της ομάδας μας βρεθήκαν στο γήπεδο.

ΣΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ (www.sportsioannina.gr)

Διαιτητής ο κ. Αλέξανδρος Δημητρόπουλος από τη Φθιώτιδα. Βοηθοί του οι κ.κ. Δημήτριος Γκάγκας από το σύνδεσμο Λάρισας και ο Νικόλαος Γεωργαράκος από το σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής ο κ. Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας) και παρατηρητής ο κ. Παναγιώτης Μαυρόπουλος (Μακεδονίας).
Συνθέσεις:
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Ρόκα (75' λ.τρ. Δαύκος), Τριποτσέρης, Βέρτζος, Ρούτσης, Κάπελ (46' Παπαδόπουλος), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Ουέλινγκτον, Κυβελίδης (87' Αμπουμπακάρι).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Βάντερσον (26' λ.τρ. Μιχαήλ), Πατσατζόγλου (46' Τζημόπουλος), Πάντος, Κώτσιος, Λίλα, Γεωργίου, Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Μπακαγιόκο (46' Κυριάκος).
Πάγκος:
Δόξα Δράμας: Δαύκος, Γελαδάρης, Γκαρακλίδης, Μπριλάκης, Παπαδόπουλος, Αμπουμπακάρι και Στεργιανός.
ΠΑΣ Γιάννινα: Φέγκρους, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ανδράλας, Κυριάκος και Τζάνης.
Κίτρινες: Βέρτζος, Λίμα, Ντε Βινσέντι, Αραβίδης, Παπαδόπουλος, Βίλα, Δαύκος. 
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
4' Ο Κυβελίδης υπό την πίεση του Πάντου βρέθηκε απέναντι από τον Κηπουρό ο οποίος όμως βγήκε έγκαιρα και απέκρουσε σε κόρνερ. 
5' Ο Γεωργίου βγήκε σε θέση βολής με τον Ρόκα αλλά νικήθηκε από τον γκολκήπερ της Δόξας. 
7' ΓΚΟΛ! 1-0 η Δόξα καθώς ο Κυβελίδης ξέφυγε από τον Κώτσιο και πλασαρε εύστοχα αυτή τη φορά.
10' Ο Μπεσέρα μπήκε από τα πλάγια αλλά η σέντρα σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.
15' Ο Μπεσέρα εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα περνώντας από αρκετά κορμιά έφυγε άουτ. 
20' Ο Βάντερσον επιχείρησε από πλάγια να τροφοδοτήσει τον επερχόμενο Βίλα, ο οποίος όμως δεν βρήκε μπάλα και η άμυνα της Δόξας έδιωξε σε κόρνερ.
22' Ο Κάπελ μπήκε επίκινδυνα στην περιοχή αλλά έχασε το κοντρόλ και απομάκρυνε η άμυνα. 
38' Ωραία προσπάθεια του Μπεσέρα ο οποίος άδειασε δύο ποσοσφαιριστές της Δόξας στην περιοχή αλλά είχε κακό τελείωμα με σουτ αρκετά μέτρα άουτ. 
40' Λάθος του Ντε Βισέντι πήρε τη μπάλα ο Ουέλιγκτον σε μια κόντρα αντεπίθεση αλλά σούταρε βεβιασμένα.
41' Νέο λάθος των παικτών του ΠΑΣ. Ο Πατσατζόγλου βρήκε τον Κάπελ ο οποίος προσπάθησε να μπει στα καρέ του ΠΑΣ αλλά ανακόπηκε από τον Πάντο.
45+2' Λήξη πρώτου ημιχρόνου
46' 'Εναρξη β' μέρους
49' Φαλτσαριστό σουτ του Κώτσιου απέκρουσε με τις γροθιές δύσκολα ο Ρόκα. 
51' Σε συνδυασμό των παικτών του ΠΑΣ, η μπάλα ήρθε από τον Μπεσέρα στον Λίλα που ήταν αμαρκάριστος στην περιοχή αλλά το σουτ του ήταν απελπιστικά άστοχο. 
60' Φάουλ του Μπεσέρα βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι ο Λίλα αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
61' Σουτ του Μπεσέρα, η μπάλα κόντραρε και δύσκολα με τις άκρες των δακτύλων απομάκρυνε σε κόρνερ ο Ρόκα. 
85' Ο Δαύκος απέκρουσε στη γωνία σε κόρνερ κεφαλιά του Μπεσέρα. 
90+5' Λήξη της αναμέτρησης