Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Πρόκριση στους "16" του κυπέλλου.

Χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης και ίσως και επηρεασμένος από την ταλαιπωρία του ταξιδιού, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι "Κυανόλευκοι" επικράτησαν στη Ρόδο του Διαγόρα με 0-1 με σκόρερ του μοναδικού τέρματος τον Κουέβας στο 6'. Ο ΠΑΣ είχε και δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου στο 37'.


Με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος όπου είχε σημαντικές ευκαιρίες με κύριες εκτός από το γκολ και το δοκάρι, στο 19΄ με τον Κώτσιο (σουτ άουτ) και του Πατσατζόγλου στο 27' (κεφαλιά άουτ), αλλά ήταν φλύαρος επιθετικά στο β' μέρος όπου δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων.
Στο φινάλε του παιχνιδιού ακυρώθηκε λάνθασμένα ως οφσάιτ τέρμα του Τζάνη. Η κλήρωση για την επόμενη φάση του θεσμού θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λιαχούδης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ.κ. Μποζατζίδη (Μακεδονίας) και Τσολάκη (Αθηνών).

Κίτρινες: Πουλόπουλος, Κεϊτά, Τζάνης.

Οι συνθέσεις:

Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής): Πονηρός, Αυγενικού, Ματεντζίδης, Πουλόπουλος, Παπαδημητρίου, Μουσταφίδης, Μπακάλης, Καρπαθάκης (78' Τσίτσι), Χατζηκοσμάς (84' Ρούσσος), Μπαούρης, Λερογιάννης (68' λ.τρ. Επιφανής).

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας (46' Κεϊτά), Ντάσιος, Μιχαήλ, Κυριάκος (70' Τζάνης), Σκούφαλης, Κουέβας (90+2' Οικονόμου).

ΠΗΓΗ: www.sportsioannina.gr