Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Αγωνιστική 13η: αεκ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1

Ηττημένη επέστρεψε στα Γιάννινα η αγαπημένη μας ομάδα απο την αναμέτρηση με την αεκ για την 13η αγωνιστική. Οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν κατα την διάρκεια της βδομάδας λόγω του ανεβασμένου ηθικού μετά την πολύ καλή απόδοση της ομάδας στο ματς με τον παοκ σε συνδυασμό με τις πολλές και σημαντικές ελλείψεις της αεκ δεν βρήκαν την απάντηση τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε έναν αγώνα όπου η ομάδα μας δεν φάνηκε να πιστεύει πως μπορεί να πάρει τους 3 βαθμούς μέσα στην έδρα του αντιπάλου η ήττα ήρθε ως φυσική συνέχεια.



Διακριθέντες αγώνα: Μπουζίντ, Μπεσέρα, Κώτσιος

Γκολ από τον αγώνα:

http://www.youtube.com/watch?v=JFHF5aY-fTM

Το πρώτο εικοσάλεπτο για την ομάδα μας είναι ίσως το χειρότερο ποδοσφαιρικό διάστημα που παρουσίασε από την αρχή του πρωταθλήματος. Παίχτες γεμάτοι άγχος, χωρίς συγκέντρωση οι οποίοι δεν μπορούσαν να αλλάξουν 3η μπαλιά κάνοντας την αεκ η οποία πίεσε ψηλά να φαντάζει σαν την Μπαρτσελόνα. Συνέπεια αυτής της πίεσης και της κακής λειτουργίας της ομάδας ήταν και το 1-0 στο 15ο λεπτό από τον Carlos της αεκ. Ενδεικτικό της πολύ άσχημης λειτουργίας η αλλαγή του Χρήστου Πατσατσόγλου με τον Πάρη Ανδράλα στο 22ο λεπτό!!!! Χαρακτηριστικό επίσης της απαράδεκτης λειτουργίας της ομάδας η δήλωση του προπονητή πως ήθελε να κάνει 4 αλλαγές στο πρώτο 10λεπτο. 
Απο το λεπτό της αλλαγής και μετά ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ισορρόπισε το παιχνίδι χωρίς να επιτρέπει στην αεκ να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του αλλα χωρίς να απειλεί και εκείνος την αντίπαλη εστία. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο αφού σε μια ασυνεννοησία μεταξύ Φεγκρους και Πάντου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της αγαπημένης μας ομάδας σε μια φάση που δεν υπήρχε καμία πίεση και απειλή. Ο ΠΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε ασφαλώς καλύτερος από το πρώτο ημίχρονο έχοντας την κατοχή και σκοράροντας ένα γκόλ με τον Ηλία Κώτσιο το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό. 
Πρέπει να επισημάνουμε πως η ομάδα μας παρουσιάστηκε σε αυτό το παιχνίδι με έντονα τα στοιχεία απο τον νέο προπονητή τα οποία ωστόσο θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια απο τους ποδοσφαιριστές για να αφομοιωθούν. Με πολύ προσπάθεια και επιμονή αυτό θα συμβεί και θέλουμε να πιστεύουμε πως στο μέλλον θα δούμε και θεαματικό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα απο την αγαπημένη μας ομάδα.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ(http://sportsioannina.gr)

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Κοντοές, Κάλα, Μπέλεκ, Κάρλος (76' Γκερέιρο), Σιαλμάς (66' Τσίτας), Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Γεωργέας, Κλωναρίδης (61' Ρίκκα).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Φέγκρους, Λίλα (74' Ντάσιος), Κώτσιος, Πάντος, Μπακαγιόκο, Μπεσέρα, Μπουζίντ, Σκούφαλης, Βάντερσον, Ζαϊρί (53' Κυριάκος), Πατσατζόγλου (22' Ανδράλας)
Κίτρινες: Φέγκρους, Λίλα, Ανδράλας, Κυριάκος, Κάρλος, Κοντοές, Μπουζίντ. Αραμπατζής.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
10ʼ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Κλωναρίδη απέκρουσε ελαφρώς ο Φεγκρούς και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ. Στο ξεκίνημα της φάσης ο γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Σιαλμά από τον Κώτσιο.
13' Σουτ του Κλωναρίδη έφυγε άουτ.
15' ΓΚΟΛ! 1-0 για την ΑΕΚ. Κάθετη μπαλιά του Γεωργέα στο Κλωναρίδη, τελικός αποδέκτης της μπάλας ο Χοσέ Κάρλος που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ.
20' Ο Σιαλμάς έκλεψε τη μπάλα από τον Πατσατζόγλου, μπήκε στα καρέ του ΠΑΣ, αλλά άνοιξε πολύ τη μπάλα μπλόκαρε έγκαιρα ο Φεγκρούς.
26' Κάθετη μπαλιά του Χοσέ Κάρλος ο Κλωναρίδης μπήκε επικίνδυνα στα καρέ αλλά βγήκε και απέκρουσε ο Φεγκρούς.
28' Σουτ του Μπακαγιόκο η μπάλα βρήκε σώμα αμυντικού και έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
30' Δυνατό μαρκάρισμα του Κοντοέ πάνω στον Μπεσέρα, ο Γιάχος δεν υπέδειξε τίποτα και αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αναστασιάδη.
40' Κόρνερ του Κάρλος έφερε αναστάτωση στα καρέ του ΠΑΣ με κοντινό σουτ του Κλωναρίδη που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Φεγκρούς.
47' Μακρινό σουτ του Μπακαγιόκο, ο Αραμπατζής μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
52' ΓΚΟΛ! 2-0 με αυτογκόλ του Πάντου. Ασυνεννοησία του Πάντου με τον Φέγκρους που γυρνώντας τη μπάλα με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα.
59' Εκτέλεση φάουλ του Μπεσέρα, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κάρλος και έπρεπε να δοθεί πέναλτι.
73ʼ ΓΚΟΛ 2-1 ο ΠΑΣ. Ο Κυριάκος εκτέλεσε το φάουλ, ο Μάκος, στη διεκδίκηση με Μπουζίντ, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι της ΑΕΚ, και ο Κώτσιος με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
84' Φάουλ του Κυριάκου, ο Αραμπατζής έδιωξε σε κόρνερ.
91' Σύγκρουση Φέγκρους και Γεωργέα, έξω από την περιοχή. Ο Μαροκινός χτύπησε στο κεφάλι αλλά δεν χρειάστηκε να βγει από το παιχνίδι (ο ΠΑΣ είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές).

ΥΓ: Σ' ευχαριστούμε Στεφάν....Καλώς ήρθες Άγγελε.