Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Αγωνιστική 11η: εργοτέλης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

11η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η αγαπημένη μας ομάδα συνέχισε τα άσχημα αποτελέσματα. Ηττήθηκε 2-1 στο εκτός έδρας μάτς απο τον τον εργοτέλη. Τα γκόλ για την ομάδα του εργοτέλη σημείωσαν ο Φραγκουλάκης στο 15ο λεπτό και ο Κώτσιος στο 63ο λεπτό (αυτογκόλ), ενώ για την ομάδα μας σκόραρε με πέναλτι ο Μπακαγιόκο στο 80ο λεπτό.


Διακριθέντες αγώνα:

Γκολ από τον αγώνα:

εργοτέλης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1


Η ελεύθερη πτώση για την αγαπημένη μας ομάδα συνεχίστηκε για μια ακόμη αγωνιστική καθώς ηττήθηκε αρκετά εύκολα στο παγκρήτιο στάδιο απο τον εργοτέλη. Χωρίς νεύρο, παθος, σχέδιο και ουσία στο χορτάρι του γηπέδου παρουσιάστηκε ένα σύνολο το οποίο ανα στιγμές έδινε την εντύπωση πως μαζεύτηκε μισή ώρα πριν το παιχνίδι για να μπούν να παίξουν και να φύγουν. Το πολυπόθητο ηλεκτροσόκ το οποίο όλοι περίμεναν απο την απομάκρυνση του Στεφάν ΝτεΜόλ δεν ήρθε ποτέ.
Αυτό που προκαλεί την μεγαλύτερη θλίψη ωστόσο δεν είναι η ήττα καθαυτή. Είναι το οτι η αγαπημένη μας ομάδα δείχνει να φυτοζωεί σε ΟΛΑ τα επίπεδα. αγωνιστικά ΚΑΙ διοικητικά. Καμία διάθεση αντίδρασης και πραγματοποίησης ενεργειών οι οποίες θα αλλάξουν τα πράγματα για την ομάδα.
'Οσον αφορά τα αγωνιστικά το μόνο διάστημα το οποίο θα μπορούσε να πεί κανείς πως ο ΠΑΣ έδειξε κάποια σημάδια ζωής είναι απο το 70' και μετά που σημείωσε το γκόλ. Ήταν ωστόσο πολύ αργά και οποιαδήποτε προσπάθεια πραγματοποιήθηκε, έγινε άναρχα. Να σημειωθεί πως στο 80ο λεπτό ο εργοτέλης έμεινε με 10 παίχτες μετά την αποβολή του Σαρρή για το πέναλτι πάνω στον Μπακαγιόκο.



ΥΓ: Τα γεγονότα θυμίζουν ολοένα και περισσότερο την προηγούμενη επίσκεψη μας στην SL. Οι επόμενες αγωνιστικές αποτελούν γολγοθά και πρέπει να δούμε σημαντικές αλλαγές και προσπάθεια για να μπορούμε να ελπίζουμε.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ(http://sportsioannina.gr)


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ηλίας Σπάθας (Πειραιάς) με βοηθούς τους κ.κ. Λ. Βασιλειάδη (Μακεδονίας) και Δ. Μπιτσίδη (Θράκης). Τέταρτος διαιτητής ο κ. Δασκαλόπουλος (Κορίνθου) και παρατηρητής ο κ. Γκαϊτατζής (Δράμας).
Συνθέσεις:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Βίσιο, Κουτσιανικούλης (84' Χίμπλινγκερ), Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης (73' Κυριακίδης), Σαρρής, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης, Μπουντιμίρ (65' Λεάλ), Μπέτο.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Φέγκρους, Λίλα, Κώτσιος, Πάντος, Βίλα (57' Μπεσέρα), Ντε Βισέντι (82' Κουέβας), Τζημόπουλος, Μπακαγιόκο, Κειτά (67' Κυριάκος), Γεωργίου, Βάντερσον.
Κίτρινες: Τζημόπουλος, Ντε Βισέντι, Μπούντιμιρ, Κώτσιος, Σαρρής, Μπεσέρα.
Κόκκινη: Σαρρής 83' (2η κίτρινη)
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
1' Δυνατό σουτ του Φραγκουλάκη λίγο έξω από την περιοχή, απέκρουσε σε κόρνερ ο Φέγκρους.
2' Φάουλ του Φραγκουλάκη μπλόκαρε ο Φέγκρους.
9' Καλοζυγισμένο σουτ του Βίλα λίγο έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Καβουσάκης.
14' Κεφαλιά του Ντε Βισέντι μετά από γέμισμα στην περιοχή μπλόκαρε ο Καβουσάκης. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ βρέθηκε σε καλή θέση αλλά η κεφαλιά ήταν αδύναμη.
15' ΓΚΟΛ! 1-0 ο Εργοτέλης με σουτ του Φραγκουλάκη έξω από την περιοχή μετά από τακουνάκι του Μπούντιμιρ.
18' Εκτέλεση φάουλ του Μπέτο στη γωνία της περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Φέγκρους.
34' Ο Μπακαγιόκο μπήκε στην περιοχή και τροφοδότησε τον Βίλα που ήταν σε θέση βολής, όμως δεν έκανε καλό κοντρόλ και το σουτ βρήκε το σώμα αμυντικού των γηπεδούχων.
43' Καλό σουτ του Βίλα ο Καβουσάκης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
45+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.
46' Έναρξη β' μέρους.
47' Ο ΠΑΣ βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση με τέσσερις ποδοσφαιριστές με τελικό αποδέκτη τον Γεωργίου το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.
63' ΓΚΟΛ! 2-0 ο Εργοτέλης. Ο Κώτσιος στη διεκδίκηση της κεφαλιάς με τον Κατσικοκέρη μετά από εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτογκολ. 
65' Ο Μπούντιμιρ πλάσαρε μέσα στην περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.
69' Ο Κώτσιος με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Μπακαγιόκο ο οποίος πλάσαρε τον Καβουσάκη στην έξοδο αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Εργοτέλη.
74' Ο Βίσιο βρήκε τον Λεάλ εξώ από την περιοχή, το σουτ του οποίου βρήκε το οριζόντο δοκάρι λίγο δίπλα από τη συμβολή των δοκαριών.
76' Διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Μπακαγιόκο βγήκε απέναντι από τον Καβουσάκη και πλάσαρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, η μπάλα ήρθε στον Γεωργίου το σουτ του οποίου δεν ήταν καλό και μπλόκαρε ο Καβουσάκης.
79' Ο Σαρρής ανέτρεψε τον Μπακαγιόκο. Ο Σπάθας υπέδειξε το πέναλτι.
80' ΓΚΟΛ! 2-1. Εύστοχος ο Μπακαγιόκο από την άσπρη βούλα.
90+3' Λήξη της αναμέτρησης.