Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Αγωνιστική 10η: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθης

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΌΜΑΣΤΕ. ΜΗΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

ΣΕΒΑΣΜΟ - ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ - ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ




Ας γίνει η κριτική όσο είναι νωρίς απ όλους μας προς τους εαυτούς μας και τους κύριους υπεύθυνους της κατάστασης για να αποφευχθούν αργότερα γεγονότα όπως αυτά προ διετίας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ(http://sportsioannina.gr)
Διαιτητής του αγώνα είναι ο Τάσος Κάκος (Κέρκυρας) με βοηθούς τους κ.κ. Μποζατζίδη (Μακεδονίας) και Μαγιάννη (Άρτας). Τέταρτος διαιτητής ο κ. Κουτσιαύτης (Άρτας) και παρατηρητής ο κ. Σκουφίτσας (Αθηνών).
Συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φέγκρους, Πάντος (73' Κυριάκος), Μπουζίντ (65' Κουέβας), Κώτσιος, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Λίλα, Ντε Βισέντι, Μπεσέρα (57' Γεωργίου), Ζαϊρί, Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Βάλλας, Κομεσίδης, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Πόι, Βλαχοδήμος (77' Μαρσελίνιο), Μαρκόβσκι (88' Καζάκης), Σουάνης (68' Μάνταλος).
Κίτρινες: Λίλα, Πάντος, Σουάνης, Κώτσιος, Μάνταλος, Εντιμάρ, Καζάκης, Βάντερσον.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
8' Δυνατό σουτ του Μπακαγιόκο στη συμβολή των δοκαριών.
10' Σουτ του Λίλα η μπάλα πάνω από τα δοκάρια 20' Διαγώνιο συρτό σουτ του Ντε Βισέντι η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία άουτ.
24' Από εκτέλεση φάουλ του Ντε Βισέντι στην περιοχή, κεφαλιά του Λίλα μπλόκαρε ο Βιβιανί.
31' ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Εντιμάρ με το αριστερό και η μπάλα στα δίχτυα του Φέγκρους. 0-1 η Ξάνθη. Ο ΠΑΣ διαμαρτυρήθηκε για τον καταλογισμό του φάουλ στην αρχή της φάσης.  
35' Με υπερένταση απέκρουσε ο Βιβιανί σε κεφαλιά του Μπακαγιόκο σε φάουλ του Ζαϊρί.
45+1' Λήξη Α' ημιχρόνου
46' Έναρξη Β' μέρους
50' Από εκτέλεση φάουλ από πλάγια του Ζαϊρί, η κεφαλιά του Μπουζίντ απέκρουσε ο Βιβιανί.
51' Ο Πόι σούταρε στην περιοχή μόλις άουτ.
52' ΓΚΟΛ! 0-2 η Ξάνθη με σουτ του Μαρκόφσκι ο οποίος ανενόχλητος σκόραρε λίγο έξω από την περιοχή.
73' Φάουλ του Εντιμάρ, απέκρουσε στη γωνία ο Φέγκρους.
82' Ο Μπακαγιόκο τροφοδότησε με κεφαλιά τον Κουέβας ο οποίος υπό πίεση σούταρε από καλή θέση άουτ. Ίσως η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και έπρεπε να υποδειχτεί κόρνερ.
87' Ο Μπακαγιόκο το γυριστό απέκρουσε ασθενώς ο Βιβιανί, μπήκε στη φάση ο Λίλα αλλά πρόλαβε η άμυνα και έδιωξε σε κόρνερ.
90+3' Φάουλ του Ζαϊρί, κεφαλιά του Κουέβας μόλις άουτ.
90+4' Λήξη της αναμέτρησης.