Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Αγωνιστική 4η: παναιτωλικός - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2


Σε μια αγωνιστική μέρα που ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν έκανε σπουδαία εμφάνιση έφυγε με τον ένα βαθμό στις αποσκευές του από την έδρα του Παναιτωλικού. Το τελικό σκόρ 2-2 αφήνει σαφέστατα πικρή γεύση στους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας καθώς πέρα από το γεγονός πως η ομάδα του παναιτωλικού αγωνίστηκε απο το 39' και μετά με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Ρότσα βρέθηκε επίσης να προηγείται με 1-2 στο 34ο λεπτό με αργεντίνικης σύλληψης κεφαλιά από τον Tomas DeVincenti.






Το πρώτο γκόλ σημείωσε ο Θεοδωρίδης στο 25ο λεπτό μετά απο ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Δελφάκης σε τάκλιν του Κώτσιου μισό μέτρο μακριά από το πόδι του προαναφερθέντα. Η ισοφάριση έγινε από τον Μπακαγιόκο στο 30ο λεπτό μετά από εξαιρετικό συνδυασμό του με τον Πατσατσόγλου. Το 1-2 έγινε από υπέροχη σκαφτή πάσα του Τζίμόπουλου στον DeVincenti και εξαιρετική εκτέλευση του τελευταίου με το κεφάλι. Το τελικό 2-2 έγινε στο αμέσως επόμενο λεπτό (35') από τον Καμαρά.

Διακριθέντες τις σημερινής βραδιάς: Πάντος, DeVincenti, Bakayoko, Γεωργίου

Γκολ και φάσεις από τον αγώνα:

http://www.youtube.com/watch?v=b13OLSGmwTY

Σε ένα μάτς όπου η ατομική κλάση των παιχτών μας ήταν παραπάνω από εμφανής, παίχτες και προπονητής φαίνεται πως φοβήθηκαν περισσότερο από όσο έπρεπε τον αντίπαλο. Ωστόσο ακόμα και έτσι, το 2-2 ήρθε εύκολα ενώ θα μπορούσε εξίσου εύκολα το μάτς στο δεύτερο ημίχρονο να τελειώσει με πολλά περισσότερα γκόλ από την ομάδα μας εάν για την τυχερή ομάδα του αγρινίου δεν παρενέβαιναν δοκάρια, διαιτητές θεοί και δαίμονες. Σε μία μέτρια μέρα η αγαπημένη μας ομάδα κατάφερε να δείξει σε όλον τον κόσμο πως αυτό το οικοδόμημα γεμάτο κόμπλεξ και σύνδρομα κατωτερότητας του παναιτωλικού δεν είναι τίποτε άλλο από μια φούσκα και ένα δημιούργημα των κατευθυνόμενων ΜΜΕ. Κρίμα που παίχτες και προπονητής δεν το πίστεψαν περισσότερο για να ολοκληρωθεί το μεγάλο "ξεβράκωμα".

Οσο για τον διαιτητή. Απαράδεκτος. Οι της διοίκησης να πάρουν τα μέτρα τους. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, δεύτερο ανύπαρκτο πέναλτι. Τα σημάδια δεν είναι καλά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ(http://sportsioannina.gr)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Κουτρουμάνος, Αναστασιάδης (57' Παλαιολόγος), Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης (79' Μπαμόγκο), Χαριστέας, Σιόντης, Άντι, Καμαρά (82' Μεζάκ).
ΠΑΣ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Πάντος, Βάντερσον, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λίλα, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου (76' Ζαϊρί), Γεωργίου (85' Κουέβας), Ντε Βινσέντι (69' Μπεσέρα), Μπακαγιόκο
Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Ελευθερίου (Αθηνών)
Κίτρινες: Καμαρά, Θεοδωρίδης, Τζημόπουλος, Κότσιος, Μπουζίντ , Παλαιολόγου, Πατσατζόγλου, Πάντο
Φάσεις – Γκολ
25΄ Γκολ για τον Παναιτωλικό ύστερα από υπόδειξη ανύπαρκτου πέναλτι για τους γηπεδούχους. Εκτελεστής ο Θεοδωρίδης ο οποίος νικάει στην μεταξύ τους μονομαχία τον Κηπουρό.
30΄ Εκπληκτική κάθετη πάσα του Πατσατζόγλου στον Μπαγκαγιόκο , ο τελευταίος απέναντι από τονΤζενάμο κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά και σημειώνει με πλασέ το 1-1.
35΄ Πριν συνέρθουν οι γηπεδούχοι έρχεται η ψυχρολουσία αφού ύστερα από λόμπα του Τζημόπουλου και εξαιρετική ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ντε Βινσέντι , ο ΠΑΣ περνά μπροστά στο σκορ.
37΄ Ισοφάριση για τον Παναιτωλικό με κοντινή κεφαλιά του Καμαρά.Την  αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε ο επιθετικός του Παναιτωλικού και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
39΄ Αλλάζουν οι αριθμητικές ισοροπίες του παιχνιδιού αφού οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με δέκα παίκτες ύστερα από κόκκινη του αντίκρισε ο Ρότσα. Ο παίκτης του Παναιτωλικού μέσα σε λίγα λεπτά δέχεται δύο κίτρινες κάρτες για σκληρά μαρκαρίσματα στους Μπακαγιόκο και Γεωργίου αντίστοιχα.
49΄ Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν σε λάθος γύρισμα του Κούσα ο Μπακαγιόκο βρέθηκε απέναντι στον Τζενάμο τον οποίο ξεπέρασε αλλά κατάφερε να αστοχήσει.
56΄ Νέα τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα αυτή την φορά με τον Γεωργίου. Με ατομική ενέργεια ο Ντε Βινσέντι από δεξιά σέντραρε , στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Γεωργίου ο οποίος εξ επαφής με πλασέ σημάδεψε το δοκάρι του Παναιτωλικού.
72΄ Σουτ του Λίλα στην αγκαλιά του Τζενάμο.
81΄ Γκολ για τον ΠΑΣ με τον Μπεσέρα ακυρώνεται ως επιθετικός φάουλ.
90΄+4΄ Λήξη παιχνιδιού.