Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με oλυμπιακό


Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα τα ηλεκτρονικά εισιτήρια για το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, ενώ ανακοινώθηκαν και οι τιμές για τους φιλάθλους που δεν είναι κάτοχοι διαρκείας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι από σήμερα τέθηκαν σε κυκλοφορία για πρώτη φορά τα ηλεκτρονικά εισιτήρια του σαββατιάτικου φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες" το Σάββατο 13/08 και θα ξεκινήσει στις 21:00. Για τους κατόχους των Εισιτηρίων Διαρκείας ορίστηκε γενική τιμή εισόδου στα 10 ευρώ και απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου [Ηλεκτρονικό Εισιτήριο αγώνα] είναι η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 επιπλέον ενημερώνει τους φίλαθλους της, που δεν είναι κάτοχοι διαρκείας [Ηλεκτρονικό Εισιτήριο αγώνα] ότι οι τιμές ανά θύρα είναι οι εξής:
Θύρες 3-4: 20 ευρώ
Θύρες 9-10: 15 ευρώ
Θύρα 11: 10 ευρώ
Θύρα 7: 15 ευρώ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η πώληση των Εισιτηρίων [Ηλεκτρονικό Εισιτήριο] αγώνα θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο τις εξής ώρες: 10:00 -14:00, 18:00 - 20:30. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά ενός Εισιτηρίου η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Τηλ επικοινωνίας:             2651070340 begin_of_the_skype_highlighting            2651070340      end_of_the_skype_highlighting      . Επίσης εισιτήρια θα διατίθενται και από τον Σύνδεσμο φιλάθλων Blue Vayeros τις απογευματινές ώρες".
"Κιτρίνισε" το χόρτο στους "Ζωσιμάδες"
Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί σε σημεία κοντά στο ένα κόρνερ του γηπέδου των "Ζωσιμάδων" παρατηρήθηκε μερική καταστροφή του χλοοτάπητα, με τους υπεύθυνους να καταγγέλλουν ότι βρέθηκαν μπουκάλια με καυστικό υγρό πάνω στον αγωνιστικό χώρο. Για την υπόθεση του "κιτρινισμού" του χόρτου διεξάγει έρευνα η αστυνομία, αφού παρά το ότι το γήπεδο ήταν κλειστό, η πρόσβαση δεν ήταν δύσκολη αφού το γήπεδο δεν φυλασσόταν.
Ωστόσο, δεν τίθεται θέμα ανησυχίας για τη διεξαγωγή του αγώνα των Ελπίδων της Ελλάδας με τη Λευκορωσία την Τετάρτη για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ κανονικά αναμένεται να διεξαχθεί και το φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό, το ερχόμενο Σάββατο.

Πηγη:passports.gr

Υ.Γ. Against Modern Football