Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -αρης 0-0 (VIDEO)


Με λευκή ισοπαλία κόντρα στον Άρη επέστρεψε στη Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν στο "Ζωσιμάδες" από ένα καλό ημίχρονο.
Στο Α΄ μέρος ο Άρης ήταν καλύτερος και είχε τις καλύτερες φάσεις για γκολ (όπως ένα διπλό δοκάρι στο 38΄). Όμως στην επανάληψη ο ΠΑΣ ήταν σαφώς καλύτερος και είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα που όμως δεν ήρθε.
Διαιτητής του αγώνα ο Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών). Βοηθοί του είναι οι κ.κ. Τρύφων (ΕΠΣ Δράμας), Γρεβένης (ΕΠΣ Χαλκιδικής). Τέταρτος διαιτητής ο κ, Στυλιάρας (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας) και παρατηρητής ο κ.  Καλύβας (ΕΠΣ Βοιωτίας).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Φεγκρούς, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Κεϊτά (85' Τζημόπουλος), Λίλα, Πατσατζόγλου, Ντε Βισέντι (80' Ζαϊρί), Μπακαγιόκο, Τζάνης (66' Γεωργίου).
ΑΡΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Νέτο, Μισέλ, Σολτάνι, Τόχα (60' Αγγελούδης), Καστίγιο (90' Παπαστεριανός), Φατί, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ντίκο, Βανγκέλι.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπουζίντ, Μίσελ, Φατί, Πάντος ,Καπετάνος.

ΦΑΣΕΙΣ

4' Ο Ντέτο έκλεψε τη μπάλα από τον Κώτσιο και μπήκε στα καρέ του ΠΑΣ αλλά ο αμυντικός του ΠΑΣ πρόλαβε και τον ανέκοψε. Ο Άρης στη φάση αυτή ζήτησε πέναλτι.
7' Σουτ του Καστίγιο από κοντά μπλόκαρε σταθερά ο Φεγκρούς.
38' Σουτ του Τόχα σε αντεπίθεση η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ και έφτασε στον Καπετάνο που ήταν αμαρκάριστος, που σούταρε, για να βρει και πάλι η μπάλα το δεξί κάθετο δοκάρι.
51' Διαγώνιο σουτ του Μπακαγιόκο έφυγε άουτ.
56' Ο Μπακαγιόκο μέσα από την περιοχή ανακόπηκε από το Λαζαρίδη πριν σουτάρει.
62' Ο Τζάνης μετα από μπαλιά του Μπακαγιόκο έφυγε από δεξιά, ο Σηφάκης έκανε άστοχη έξοδο, αλλά η σέντρα σουτ έφυγε άουτ πάνω από τα δοκάρια.
86' Σουτ του Ζαϊρί άουτ η μπάλα.
90' Μπαλιά του Γεωργίου στον Μπακαγιόκο που έκανε το σουτ στη γωνία αλλά εξουδετέρωσε ο Σηφάκης.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
- Μετά από καιρό βρέθηκε στο γήπεδο ο Γιώργος Βήταςμ νομικός σύμβουλος του ΠΑΣ, ο οποίος όμως κάθισε μακριά από τους ανθρώπους της διοίκησης.

- Στον άλλο αγώνα της πρεμιέρας, (φ)οφη-Ατρόμητος 1-1

.





πηγη:sportsioannina.gr