Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Συνέντευξη των Απει Ρωτάν με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Π.Α.Σ. Γιάννινα






Απει Ρωτάν: Από την αρχή της χρονιάς ήταν στόχος η άνοδος, η σας προέκυψε στη πορεία;

Λίτσα Κουντουρά: Σίγουρα ήταν στόχος η άνοδος για αυτό άλλωστε έγιναν τόσες μεταγραφές. Ο στόχος ήταν εφικτός αλλά όχι σίγουρος και σε αυτό βοήθησαν οι τέσσερις φετινές μεταγραφές ,  αριθμός μεγάλος για το τοπικό πρωτάθλημα.

Α.Ρ.: Τελικά ήταν εύκολη η άνοδος;

Κωνσταντίνα Καρπώνη : Όλοι οι αγώνες είχαν τη δυσκολία τους, τα προσέξαμε ένα προς ένα και αποδείξαμε ότι με τη δουλειά που κάναμε μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και σε πιο δυνατά παιχνίδια.

Α.Ρ.: Ποίο ήταν το δυσκολότερο  παιχνίδι  της χρονιάς και ποία η πιο δύσκολη στιγμή σε αγώνα;

Βίκυ Βαλάκου: Το πιο δύσκολο παιχνίδι ήταν το τελευταίο παιχνίδι με τη Κω, όπως επίσης και το ποιο καθοριστικό. Η πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν, ήταν κατά την άποψή μου, το σημείο που χάναμε με πέντε πόντους (39-44) από την Κω στο εικοστό πέμπτο λεπτό του αγώνα.

Α.Ρ.: Εάν παραμείνει η ομάδα ως έχει, μπορεί να παραμείνει στη κατηγορια;

Θάλεια Τσακτσίρα : Βέβαια νιώθουμε σίγουρες ότι το έχουμε!!

Α.Ρ.: Ποία ήταν τα συναισθήματα σου, που δε κατάφερες να είσαι παρούσα στο μπαράζ;

Λουκια Βούλγαρη: Τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα, παρ' όλα αυτά εμπιστευόμουν τις συμπαίκτριες μου ότι θα τα καταφέρουν να φέρουν την άνοδο στο λαό του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Α.Ρ.: που κρίθηκε η άνοδος;

Χρήστος Βαχαρίδης (προπονητής): Στην εμπειρία και στη ποιότητα των κοριτσιών.

Α.Ρ.: Κόουτς τι πρέπει να αναμένουμε για τη νέα σεζόν;

Χρήστος Βαχαρίδης: Είναι όλα θέμα μπάτζετ, από κει και πέρα έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε.

Α.Ρ: Διαφορές ανάμεσα στην A2 και του τοπικού;

Χρήστος Βαχαρίδης: Δεν έχουν καμια σχεση οι δύο κατηγοριες. Στο τοπικό, μαζί με τα μπαράζ παίξαμε σύνολο δέκα αγώνες πολύ χαμηλού επιπεδου. Τώρα ο πήχης ανεβαίνει αυτόματα και ταυτόχρονα  σε αριθμό αγωνιστικών υποχρεώσεων  και επίπεδο δυσκολίας.

Α.Ρ: Κορίτσια θα θέλαμε να μας πείτε δυο λόγια για τον κόουτς;

Λίτσα Κουντουρά: Παρ'όλο το χαμηλό της ηλικίας του και το γεγονός ότι δεν είναι καν γυμναστής, κάθε μέρα η προπόνηση είχε διαφορετικό χαρακτήρα. Αυτό είναι θετικό γιατί δεν ήταν βαρετή η δουλειά, ήταν ευχάριστη.

Νίκη Βακάλου: Στις προπονήσεις είναι πολύ σοβαρός όπως και στους αγώνες. Είχε πολλές απαιτήσεις αλλά αυτό είχε καλά αποτελέσματα, γενικά είχε καλό τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων.

Κωνσταντίνα Καρπώνη: Ειδικά στα μπαράζ φάνηκε ποσο ικανός είναι, γιατί μπορούσε να μας βάλει εύκολα στο κλίμα του αγώνα, να μας ξεσηκώσει ή να μας ηρεμήσει στα κρίσιμα σημεία.

Α.Ρ.: Γούρια έχετε;

Όλες: Έχουμε συγκεκριμένες θέσεις στο λεωφορείο, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας, φορούσε  την ίδια μπλούζα στα μπαράζ.

Α.Ρ:  Έχετε συνειδητοποίηση το επίτευγμα σας;

Όλοι: Δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα! Ήταν η πρώτη φορα στη ιστορία του μπασκετικού Π.Α.Σ. που συναίβει κάτι τέτοιο, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που βάλαμε το στόχο της ανόδου και τον πετύχαμε.

Α.Ρ:  Κόουτς σειρά σου τώρα να μας πείς δυο λόγια για το κάθε κορίτσι.

Χρήστος Βαχαρίδης: Λίστα Κουντουρά: η ποιο μπασκετική της ομάδας μας, Κωνσταντίνα Καρπώνη: εργάτρια, Θάλεια Τσακτσίρα: αστακός, Βάσω Δασκαλοπουλου: σκόρερ, Νίκη Ζερβά: δυναμίτης, Ρέα Ντόκου: ψυχή, Παναγιώτα Γράψα: ριμπάουντερ.