Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΠΑΣ Γιάννινα-θρασύβουλος 1-0


Με σκόρερ τον Σιαλμά στο τελευταίο λεπτό, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την πολυπόθητη νίκη η οποία και τον φέρνει και μαθηματικά κοντά ξανά στη Super League (του λείπει μόνο ένας βαθμός). Ο ΠΑΣ επιβλήθηκε δύσκολα με 1-0 του Θρασύβουλου ο οποίος κυνήγησε το βαθμό της ισοπαλίας.
Κάτω από δυνατό αέρα ο οποίος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή η οποία ήταν όμως "φλύαρη".
Τελικά το γκολ ήρθε από το πόδι του Δημήτρη Σιαλμά και παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα Θωμόπουλου να αποκρούσει. Η βοηθός κα Τσάγγαρη υπέδειξε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
Έστω και έτσι ήρθε ακόμη ένα τρίποντο και τώρα πλέον ο ΠΑΣ κυνηγάει να διατηρηθεί στην πρώτη θέση και να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η κυρία Θάλεια Μήτση (Πειραιά) με βοηθούς τις κυρίες Παναγιώτα Κουτσουμπού (Πειραιά) και την Νεκταρία Τσαγγάρη (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ο κ. Γερ. Ντίτσος (Πρέβεζας) και παρατηρητής ο κ. Χρ. Παντελέρης (Χαλκιδικής).
Συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Κεϊτά (73' Ανδράλας), Κυριάκος, Ντε Βισέντι (61' Φουρτάδο), Σιαλμάς, Τζάνης (62' Σκούφαλης), Μπακαγιόκο.
Θρασύβουλος (Άκης Μάντζιος): Θωμόπουλος, Κωλοτούρος, Βασιλείου, Πρίπου, Λανγκλέ, Σταμόγιαννος, Φρίμπονγκ, Παληγεώργος (80' Καρράς), Μίχος (60' Παπαζούδης), Μουστόγιαννης, Μπακασέτας (89' Ζώνας).
fash
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντάσιος, Παληγεώργος, Κολοτούρος
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
22' Σέντρα από δεξιά του Τζάνη και γυριστό σουτ του Σιαλμά, το οποίο δεν το έπιασε όπως θα το ήθελε, η μπάλα στην αγκαλιά του Θωμόπουλου.
37' Σουτ μέσα από την περιοχή του Τζάνη μετά από τακουνάκι του Μπακαγιόκο, μπλόκαρε ο Θωμόπουλος.
kyriakos41' Ψηλοκρεμαστό σουτ του Ντε Βινσέντι από το κέντρο του γηπέδου, που είδε τον Θωμόπουλο εκτός εστίας, η μπάλα άρχισε να κατευθύνεται προς τα δίχτυα, αλλά με τη βοήθεια του αέρα ο Θωμόπουλος πρόλαβε να μπλοκάρει την μπάλα.
52' Εκτέλεση φάουλ του Ντε Βισέντι, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
82΄Ο Σκούφαλης πάσαρε στον Κυριάκο ο οποίος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε αδύναμα και μπλόκαρε ο Θωμόπουλος.
85' Ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Σκούφαλη.
86' Φάουλ του Κυριάκου στην αγκαλιά του Θωμόπουλου.
90' ΓΚΟΛ! Σιαλμάς και λύτρωση για τον ΠΑΣ 1-0. Ο ποδοσφαιριστής το γυριστό σουτ το οποίο απέκρουσε ο Θωμόπουλος αλλά η δεύτερη βοηθός έτρεξε προς τη σέντρα καταλογίζοντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ (δύσκολη φάση αν και αρκετοί που είδαν το ριπλέι λένε ότι είναι κανονικό γκολ). Η φάση ξεκίνησε από κόρνερ του Κυριάκου.
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
-Στον πάγκο του ΠΑΣ βρίσκονται οι Σικαλιάς, Μπουχάν, Σκούφαλης, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Βαγγελής και Φουρτάδο.
-Στον πάγκο του Θρασύβουλου οι Σιδεράκης, Ζώνας, Παπαζούδης, Νικολόπουλος, Καρράς, Νικλητσιώτης και Σκούρτης. Ο Νικολόπουλος δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΣ. 
- Δυνατός άνεμος φυσάει στα Γιάννινα και επηρεάζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Οι συνθήκες μόνο ανοιξιάτικες δεν είναι και θυμίζουν περισσότερο χειμώνα.  
- Το γκολ του ΠΑΣ στις καθυστερήσεις έφερε νεύρα στους παίκτες του Θρασύβουλου και τον προπονητή Άκη Μάντζιο. 
πηγη:sportsioannina