Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Απόφαση-σοκ για κεκλεισμένων των θυρών με ΟΦΗ!

Απόφαση-κόλαφος για τον ΠΑΣ Γιάννινα από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Βέροια. Η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και είναι υποχρεωμένη να εκτίσει την ποινή της χωρίς φιλάθλους στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ!
Επιπλέον τιμωρήθηκε και με το εξοντωτικό πρόστιμο των 60.000 ευρώ, που έρχεται να προστεθεί στις 26.250 που ανακοίνωσε και η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα πανό των φιλάθλων στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Τυχαία η προσπάθεια οικονομικής εξόντωσης της ΠΑΕ, τόσο με τα πρόστιμα όσο και με το κεκελισμένων των θυρών σ' ένα ματς που αναμενόταν κοσμοσυρροή; Σαφώς υπάρχει μέγα θέμα για το χρόνο που επελέγη να ανακοινωθεί η ποινή.
"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τις  πειθαρχικές ποινές α)του χρηματικού προστίμου των εξήντα χιλιάδων (60.000)ευρώ για  τη συμπεριφορά των φιλάθλων της και β) τη διεξαγωγή ενός (1)αγώνα χωρίς θεατές, για εκτεταμένα επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου(αγώνας της 24-10-2010 με ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ)".
πηγη: super-fm.gr