Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Σεβασμός στους οπαδούς!

Σεβασμός στους οπαδούς!


Τα πανιά (από πάνω προς τα κάτω) γράφουν το εξής:
  • Μην ξεχνάτε τους οπαδούς
  • Οι οπαδοί είναι η καρδιά του ποδοσφαίρου
  • Οι Δευτέρες σκοτώνουν την οπαδική κουλτούρα
Η κίνηση αυτή έγινε από τους οπαδούς της Λίλεστρομ (στις 20/09) στον εκτός έδρας αγώνα με τη Χάουγκεσουντ. Επέλεξαν να μην εμφανιστούν στην κερκίδα δηλώντας έτσι την αντίθεση τους στη μεταφορά του αγώνα Δευτεριάτικα για τηλεοπτικούς λόγους.

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι δράσεις ενάντια στο μοντέρνο ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ αρνούνται να πάρουν εισιτήρια για το ντέρμπι με τη Σάλκε (αν δεν κάνουμε λάθος η τιμή αυξήθηκε στα 22Ε από 15Ε που είχε! -και μιλάμε για τη Γερμανία και τις εγκαταστάσεις της έτσι;), οι οπαδοί της Μπάγερν σηκώνουν πανό αλληλεγγύης ενάντια στην "tesserra del tifoso" στον αγώνα με τη Ρόμα, οι οπαδοί της Ζίλινα μένουν έξω από το γήπεδο ως αντίδραση στα ακριβά εισιτήρια, στην Ιταλία συνεχίζεται ο αγώνας ενάντια στην εκεί "κάρτα φιλάθλου" και στο Βερολίνο θα διοργανωθεί πανγερμανική οπαδική πορεία. 

Εμείς όμως για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τα εισιτήρια του κάθε αφεντικού της ΠΑΕ και όλων των υπολοίπων που περιμένουν φιλοξενούμενους για να βγάλουν λεφτά; Μήπως έφτασε η στιγμή να αναλάβουμε δράση ή θα συνεχίσουμε να εισάγουμε μόνο τις "χουλιγκανιές";